Etusivu / Löydä apua / Mia Campbell

Mia Campbell

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Etäyhteydellä, koko Suomi
Helsinki, Töölö
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Tarjoa psykologin keskustelukäyntejä sekä lyhytterapiaa. Luokseni voi tulla pohtimaan esimerkiksi mielialaan, ahdistukseen, identiteettiin, vieraassa kulttuurissa elämiseen tai elämänkriiseihin liittyviä asioita. Nepsy-kysymykset sekä traumainformoitu työote ovat minulle tuttuja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Mindfulness

Millainen psykologi olen

Psykologina olen helposti lähestyttävä ja hyväksyvä. Tarjoan yksittäisiä tuki- ja arviointikäyntejä, lyhyttä työskentelyä (3-10 kertaa) sekä selvittelyä erilaiseen psyykkiseen oireiluun tai elämäntilanteeseen. Mannerheimintien Mehiläisessä tarjoan lähivastaanottona ilta-aikoja itsemaksaville asiakkaille. Muina aikoina tarjoan videovastaaanottoa.

Luokseni voi tulla pohtimaan esimerkiksi mielialaan, masennukseen, identiteettiin, vieraassa kulttuurissa elämiseen tai elämänkriiseihin liittyviä asioita. Nepsy-kysymykset sekä traumainformoitu työote ovat minulle tuttuja. Olen työskennellyt monipuolisesti perustason eri mielenterveyspalveluissa sekä oppilaitospuolella.

Olen kouluttautunut lyhytterapeuttisiin menetelmiin sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian että kognitiivis-analyyttisen suuntauksen viitekehyksestä. Työotteeni on monimuotoisuuden huomioiva.

Vastaanotolleni jokainen on tervetullut omana itsenään.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset aloitetaan aina tilanteesi jäsentämisellä, sinulla voi olla jo mielessä tietty asia mistä haluat keskustella tai kysymys voi olla epämääräisestä pahasta olosta tai monitahoisemmasta tilanteesta. Sovimme tavoitteista ja työskentelystä yhdessä. Pyrin aina tarjoamaan asioita joiden parissa työskennellä myös vastaaottoaikojen välissä ja tietoa muista palveluista mistä voisit hyötyä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt laajasti perusterveydenhuollon eri palveluissa. Teen tällä hetkellä myös uravalmennusta sekä työskentelen opiskelijahyvinvoinnin asiantuntijana.

Olen perehtynyt hyväksymis- ja omistautumisterapiaan, kognitiivis-analyyttiseen viitekehykseen, lyhyisiin terapeuttisiin interventioihin.

Haluan antaa työkaluja kommunikaation parantamiseen ja terveiden ihmissuhteiden rakentamiseen. Autan ymmärtämään omia tunteita, tarpeita ja toiveita ihmissuhteissa, mikä edistää parempaa vuorovaikutusta ja yhteyttä muihin ihmisiin.

Haluan kannustaa löytämään omat vahvuudet ja käyttämään niitä hyvinvoinnin edistämiseen. Tarjoan myös käytännön harjoituksia, kuten mindfulness-tekniikoita, jotka voivat auttaa hallitsemaan stressiä ja parantamaan elämänlaatua.

Asiakaskuntani

Työskentelen pääosin nuorten ja aikuisten parissa. Kiinnostuksen kohteenani on mielialaoireilu, ahdistus, nepsy-piirteet, uupumus ja lasten- ja nuorten oppimiseen ja kehitykseen liittyvät kysymykset.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Käynnin kesto 45 min (sovittaessa myös 60 min)

Mehiläisen ajanvarauksen kautta varatuissa ajoissa seurataan Mehiläisen hinnoittelua

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I’m a psychologist and I offer short term psychological support (3-10 times) and also one time support- and counseling to a specific situation or question. The available face to face appointment times are evening time and for self paying customers and can be booked through Mehiläinen. Other times the appointments are available online.

Topics can be for example related to mood disorders, anxiety, identity, immigration process or complex life situations or life crises. I also do parental counseling. Neuro-psychiatric questions and trauma informed work are familiar to me.

I’ve been studying about acceptance and commitment therapy and working within the cognitive- analytical therapy framework. In my work I respect the diversity of people and their situations.

Everybody is welcome as they are.