Etusivu / Löydä apua / Mervi Haavikko

Mervi Haavikko

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Hämeenlinna,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen erityistason perhe-ja pariterapeutti. Opiskelen kognitiivista käyttäytymisterapiaa, valmistuminen 2022. Otan asiakkaita myös koulutusasiakkaiksi. Terapeuttina olen aktiivinen ja läsnäoleva. Pidän tärkeänä myötätuntoista asennetta elämää kohtaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen, läsnäoleva ja tavoitteellinen. Terapiassa tutkimme asiakkaan kanssa asiakasta kiinnostavia ja haastavia asioita ja keskitymme tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Terapian rytmi määrittyy yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vastaanotolla pyrin siihen, että asiakas tulisi kohdatuksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Itsemyötätunnon kasvattaminen on terapiassa tärkeää.

Huom! Minduun kautta tulleet yhteydenottopyynnöt ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatyöskentely alkaa alkukartoituksella ja terapiaan liittyvien tavoitteiden määrittämisellä. Alkukartoituksen aikana selviää onko tarvetta lyhyelle vai pitkäkestoisemmalle terapialle. Terapiasuhde on yhteistyösuhde ja on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään. Terapiassa voidaan käyttää myös kotona tehtäviä harjoituksia, jolloin harjoitukset saadaan vietyä arjen tilanteisiin.

Tarjoan apua
Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18-vuotiaiden yksilöiden ja parien kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.