Etusivu / Löydä apua / Mervi Haavikko

Mervi Haavikko

Psykoterapeutti, Sosionomi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Hämeenlinna,
Etäyhteydellä koko Suomi,
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Hei! Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni Hämeenlinnaan tai etänä ympäri Suomen! Tarjoan kognitiivista käyttäytymisterapiaa ja pariterapiaa. Myös työnohjauspalvelut. Tällä hetkellä on TILAA UUSILLE ASIAKKAILLE!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen, läsnäoleva ja tavoitteellinen. Terapiassa tutkimme asiakkaan kanssa asiakasta kiinnostavia ja haastavia asioita ja keskitymme tähän hetkeen ja tulevaisuuteen. Terapian rytmi määrittyy yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vastaanotolla pyrin siihen, että asiakas tulisi kohdatuksi ja ymmärretyksi omana itsenään. Itsemyötätunnon kasvattaminen on terapiassa tärkeää.

Huom! Minduun kautta tulleet yhteydenottopyynnöt ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiatyöskentely alkaa alkukartoituksella ja terapiaan liittyvien tavoitteiden määrittämisellä. Alkukartoituksen aikana selviää onko tarvetta lyhyelle vai pitkäkestoisemmalle terapialle. Terapiasuhde on yhteistyösuhde ja on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja kohdatuksi omana itsenään. Terapiassa voidaan käyttää myös kotona tehtäviä harjoituksia, jolloin harjoitukset saadaan vietyä arjen tilanteisiin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18-vuotiaiden yksilöiden ja parien kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.