Etusivu / Löydä apua / Merja Sillanpää

Merja Sillanpää

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Kouvola, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tällä hetkellä on täyttä. Kevään 2021 aikana voi kysellä vapautuneista asiakaspaikoista. " Sitä on sellaisessa hämmennyksessä juuri ennen kuin tulee se seuraava askel elämässä ja sitten se tulee ja onkin ihan selvä."
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Sanovat inhimilliseksi ja rauhalliseksi,kuitenkin jämäkäksi.
Menneen katselu,tämän päivän voimavarojen tarkastelu ja tulevaisuuteen näköalojen laajentaminen ovat iso osa työtapaani.
Toivon näköalojen huomaaminen kaikenlaisen elämän keskellä.
Kuuntelen ja esitän kysymyksiä.
Ihmisen elämä on ainutlaatuinen ja siksi työskentelynikin on jokaisen kanssa yksilöllistä ja hänen tarpeensa huomioivaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähdemme liikkeelle puhuen ja kuunnellen. Ihmisen elämänkaaren ja terapeuttisen sukupuun tekeminen konkreettisesti ovat yksi tapa alkaa tarkastella omaa historiaa. Kuinka minusta tuli minä ja mikä on mahdollisesti vaikuttanut siihen tilanteeseen ,jossa nyt olen. Fyysiset harjoitteet ja oman kehon tuntemusten tiedostaminen ovat usein osa työskentelyä. Tunnistanko tai osaanko nimetä tunteita. Häpeä ja viha ovat tunteita, jotka monasti peitetään. Omien rajojen tunnistaminen ja EI -sanan merkitys tulee käyntien aikana uudella tapaa tutuksi monelle..Tarpeen vaatiessa ja voimavarojen salliessa annan kotitehtäviä käyntien väliseksi ajaksi. Uuden toimintatavan tai ajattelun opettelu vaatii usein harjoitusta ja siihen tarvitaan aikaa ja armollisuutta itseä kohtaan. Hiljaisuus ja lempeä huumori ovat myös osaltaan etenpäin vieviä asioita.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykoterapeutti ratkaisu- ja voimavarakeskeinen suuntaus v.2009
Sairaanhoitaja sisätaudit ja kirurgia v.1991

Sensomotorinen psykoterapia vaihe 2 , 9/2019-5/2021
Muistisairaan psykoterapeuttinen hoito ja hoiva 1, v.2019
Sensomotorinen psykoterapia vaihe 1, v.2014-2015
RE-Terapeuttisen sielunhoidon koulutus v.2002-2003
Mielenterveystyö ja psykiatrisen hoidon erityisosaaminen v.1998

Työkokemus somaattinen ja psykiatrinen sairaala, psykiatrian avopoliklinikka, kotisairaanhoito, vanhustyö, työnohjaus, luennot mielenterveyden aiheista.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta