Etusivu / Löydä apua / Martina Furuskär

Martina Furuskär

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen aikuisten kognitiivisen yksilöpsykoterapian psykoterapeuttikoulutettava. Päätoimeni on erikoissairaanhoidossa mielialahäiriöiden poliklinikalla. Olen käynyt CBASP koulutuksen (pitkäaikaisen masennuksen hoito-ohjelma.) Opiskelen myös NET (narratiivista altistusterapiaa, traumat.)
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen, mutta osaan myös antaa tilaa asiakkaalle omaehtoiseen kerrontaan. Vahvuuksiani työskentelyssäni on rauhallisuus, empaattisuus ja tilannetajuni. Koen työskentelyssäni tärkeäksi sen, että tarve mukautuu asiakkaan mukaan. Terapeuttina olen asiakkaan rinnalla kulkija ja samanvertainen. Terapiassa kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa haasteet ja tehdään niiden mukaan yhdessä suunnitelma terapian tulevasta kulusta. Tarpeita ja suunnitelmaa päivitetään yhdessä asiakkaan kanssa istunnoilla säännöllisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa käytän kognitiivisen yksilöpsykoterapian menetelmiä. Alun tavoitteet muovautuvat tarkemmiksi terapian edetessä. Käytän myös työssäni osaamistani menetelmäkoulutuksista (CBASP, NET) mikäli ne sopivat asiakkaan tilanteeseen. Tavoitteena kognitiivisen psykoterapian menetelmiä käytettäessä on se, että asioihin ja tilanteisiin voidaan muuttaa omaa käsitystä ja tunnetiloja niistä, vaikka itse asioita ei välttämättä voida muuttaa. Vastaanotoilla käytän myös välillä lomakkeita ja mittareita. Ajoittain annan myös kotitehtäviä.

Psykoterapiakoulutukseeni kuuluu se, että vastaanottoja ajoittain videoidaan. Videoita käytetään ainoastaan työnohjauksessani luottamuksellisesti. Nauhat säilytetään asianmukaisesti ja hävitetään työnohjausten jälkeen. Videokuva voidaan ohjata asiakkaan toiveesta kuvaamaan vain terapeuttia koko istunnon ajan, tärkeintä opinnoissa on se, että sekä asiakkaan, että terapeutin äänet kuuluvat. Kuvauksessa materiaali ei henkilöidy mm. nimen osalta asiakkaaseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Erityiskohderyhmät
Persoonallisuushäiriöt Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työskentelen erikoissairaanhoidossa psykiatrialla avohoidossa. Lisäksi minulla on vuosien kokemus mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa. Erityinen kiinnostuksenkohteeni on persoonallisuushäiriöt ja traumat.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Laskutan pääsääntöisesti joka vastaanoton jälkeen.

Aloitan vastaanotot 1.10.2022 lähtien.

Perinteiset vastaanotot onnistuvat lauantaisin klo 09.00-12.00 välillä Turun keskustassa psykoterapiakeskus Auran Oy::n tiloissa., Yliopistonkatu 16B, 20100 Turku. Videovälitteiset vastaanotot ovat arki-iltaisin klo 16.00 jälkeen.