Etusivu / Löydä apua / Marke Luhtapuro

Marke Luhtapuro

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Kognitiivinen
LAHTI, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen Sinua varten, kun tarvitset keskustella oman elämäsi asioista luottamuksellisesti. Kartoitamme elämäntilannettasi ja toivomiasi muutoksia.Elämän kriisitilanteessa voimme sopia keskusteluajan nopeasti. Yhdessä teemme suunnitelman tahtomiesi muutosten tekemiseksi ja tuen Sinua muutoksen tiellä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen elämää ymmärtävä, uusia näkökulmia etsivä ja tukea antava. Vahvuuksiani ovat kykyni ymmärtää elämän moninaisuutta, tukea asiakasta oman tien löytämisessä ja omalle tielle lähtemistä. Pidän tärkeänä, että työskentelylle asetaan jokin tavoite (esim. oman itsensä ymmärtäminen, päihderiippuuden käsittely, ahdistuksen kanssa pärjääminen, masennuksesta selviytyminen tms.) ja tavoitteen saavuttamista arvioidaan terapian edetessä yhteisesti keskustellen; koen tärkeänä että asiakas kokee hyötyvänsä terapiasta.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapia alkaa asiakkaan nimeämien ongelmien kartoittamisesta; miten ongelmat vaikuttavat asiakkaan toimintakykyyn, ihmissuhteisiin ja miten ongelmat vaikuttavat asiakkaan työkykyyn. Ensimmäisten käyntien aikana mietimme myös mistä tietäisi, että ongelma on lieventymään päin. Luonnollisesti käytettään kognitiivisen psykoterapian menetelmiä, harjoituksia ja kotitehtäviä. Mikäli parisuhteessa on pulmia, niin käytämme tunnekeskeisen pariterapian menetelmää lähestyen asiaa kiintymyssuhdeteoriaa hyödyntäen.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt vuosia pulmallisten elämäntilanteiden kanssa etsien yhdessä asiakkaiden kanssa ratkaisuja vaikeisiin elämän asioihin.
Työkokemusta terapeuttisesta työstä on kertynyt vuosien aikana aikuispsykiatriassa, päihdetyössä, lastensuojelussa, vammaispalvelussa ja perheneuvolassa.

Minulla on myös seuraavat koulutukset:
- Tunnekeskeinen pariterapia-koulutus (perus-ja syventävät opinnot)
- Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja
- Motivoiva haastattelu
- Viiden pisteen korva-akupunktio päihde-ja mielenterveystyössä -koulutus
- SOTE-alan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Lisätiedot

Pariterapiassa käytän tunnekeskeisen pariterapian menetelmää.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapia 120 €