Etusivu / Löydä apua / Marjut Turunen

Marjut Turunen

Kouluttajapsykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Ratkaisukeskeinen
Lohja,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Teen ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykoterapiaa luottamuksellisessa yhteistyösuhteessa asiakkaan kanssa. Kognitiiviset menetelmät kuuluvat myös työskentelyotteeseeni. Tarjoan lisäksi hevosavusteista kuntoutustoimintaa ja työnohjausta yksilöille ja ryhmille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Pidän tärkeänä positiivista ja luottamuksellista vuorovaikutussuhdetta asiakkaan kanssa. Mielestäni terapia on asiakkaan ja terapeutin tasavertaista yhteistyötä ja haluan olla asiakkaan rinnallakulkijana tarvittavan ajan.

Olen luonteeltani rauhallinen ja suhtaudun asioihin mielenkiinnolla ja pyrin katsomaan niitä useasta näkökulmasta. Asiakaslähtöisyys ja asiakasta arvostava ote ovat olennaista työssäni. Keskityn kuuntelemaan ja olemaan läsnä hetkessä.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisukeskeiselle terapialle on ominaista uudenlaisten näkökulmien ja toiveikkuuden etsiminen ja tukeminen sekä tulevaisuuteen suuntautuminen. Ratkaisujen rakentamiseen pyritään pienin, tarkoin mietityin askelin. Pyrin auttamaan sinua tiedostamaan sekä ottamaan käyttöösi omat voimavarasi päästäksesi kohti tavoitteitasi.

Käytän työssäni ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi kognitiivisia menetelmiä ja annan sopimuksen mukaan tapaamisten välillä kotiin tehtäviä. Tapaaminen voi olla myös kävely luonnossa tai hevosen kanssa toimimista. Hevosen kanssa työskentely voi toimia esim. keskustelun mahdollistajana ja rennon ilmapiirin luojana mikäli keskustelu muuten tuntuu aluksi hankalalta.

Vastaanotollani vallitsee levollinen ja myötätuntoinen ilmapiiri.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Koulutukseltani olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, työnohjaaja, kasvatustieteen maisteri ja erityisopettaja. Olen hevosalan ammattilainen ja olen erikoistunut hevosavusteisiin kuntoutusmenetelmiin. Jatkuva ammattitaitoni kehittäminen ja arviointi on olennainen osa toimintaani.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta