Etusivu / Löydä apua / Marjukka Virtanen

Marjukka Virtanen

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Nurmijärvi, Klaukkala
Klaukkala,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tällä hetkellä otan uusia asiakkaita ainoastaan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapioihin. Vastaanottoni on valitettavasti tällä hetkellä täynnä muiden psykoterapioiden osalta. Jos siis haet terapeuttia vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen psykoterapiaan, laita minulle viesti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja olen tehnyt terapiatyötä n. 20 vuotta. Vuodesta 2006 olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana. Erityisosaamista minulla on persoonallisuushäiriöiden, syömishäiriöiden, masennuksen ja ahdistushäiriöiden hoidossa. Psykoterapeuttina olen empaattinen ja myötäelävä mutta tarvittaessa myös suorapuheinen ja jämäkkä.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiaistunnossa keskustellaan ja käytetään tarvittaessa erilaisia toiminnallisia menetelmiä. Periaatteena on, että yhdessä keskustellen tutkitaan asiakkaan mielensisäisiä prosesseja ja pyritään löytämään asiakkaalle sopiva muutos ongelmalliseksi koettuihin mielensisältöihin. Tätä keskustelua tuetaan kuvakorttien, esinesymboleiden, kuvantekemisen, kirjoittamisen tai erilaisten kehollisten harjoitusten avulla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Tutustumiskäynnin hinta

97,00

Vakiokäynnin hinta

97,00

Lisätiedot hinnoittelusta