Etusivu / Löydä apua / Marjo Oinonen

Marjo Oinonen

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Muu
Etäyhteydellä, koko Suomi
Turku, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Matkasi on jo alkanut, kun olet täällä. Ovatpa haasteesi ihmissuhteissa, jaksamisessa, mielen pulmissa, itsetunnossa, stressaavassa elämäntilanteessa, parisuhteessa tai vaikeissa elämänkokemuksissa, olen apunasi. Teen lyhytpsykoterapiaa, jossa käytän kanssasi mm. taideterapeuttisia menetelmiä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Muu
  • Perheterapia
Lisäkoulutukset

Mindfulness Taideterapia Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Elämässä tarvitaan sydämen viisautta. Olen matkallasi tukenasi ja auttamassa sinua löytämään ratkaisuja elämäsi tilanteissa. Oma lähtökohtani on voimavara- ja ratkaisukeskeisyydessä. Lähestymistapani on myötätuntoinen. Terapiassani lempeytys ja rauhaantuminen ovat tärkeitä. Olen elämän ikuinen tutkiskelija ja ihmettelijä ja siksi terapiassani pohditaan usein asioita, miten, mikä, minkälainen, millainen. Terapiassa pysähdytään tunteiden, ajatusten, tuntemuksien, asioiden ja tapahtumien äärelle. Kaikki mitä teemme liittyy hyvinvointiisi ja etenemme sinun rajojen puitteissa. Sinä olet tärkein.

Minulla on 20 vuoden kokemus monipuolisissa sosiaalialan vaativissa tehtävissä. Ne auttavat ymmärtämään haavoittuvuutta, traumoja ja muutosta ja kohtaamaan vaikeita tilanteita myötätunnolla. Olen mindfulnessvalmentaja ja harjoitan säännöllisesti tietoisuustaitoja. Teen työtäni psykofyysisellä eli kehotietoisella työotteella. Olen taideterapiaohjaajan opinnoissa ja matkalla taideterapeutiksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa keskustelun lisäksi hyödynnän halutessasi erilaisia mindfulnessharjoituksia, rentoutusharjoituksia, terapeuttisia tekniikoita, kehotietoisuutta ja taideterapeuttisia menetelmiä, kuten kuvan tekemistä. Taideterapeuttisissa menetelmissä sinun ei tarvitse osata, riittää, että olet kiinnostunut kokeilemaan ja ilmaisemaan itseäsi eri tavoin. Joskus vaikeat asiat on helpompi ilmaista kuvan tekemisellä tai kirjoittamisella kuin puhumisella. Taide menetelmänä tukee itseilmaisua. Taide auttaa siirtymissä. Taidetyöskentelyssä kohtaat sisäisen maailmasi, josta jotain sellaista tulee näkyväksi, mitä et tiedä etukäteen. Se auttaa kohtaamaan epävarmuutta, päästämään irti kontrollista ja päämäärästä.

Kaikki mitä terapiatyössä teemme, perustuu turvallisuuteen, luottamukseen ja sensitiivisyyteen.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni etänä mistäpäin tahansa tai toimitiloihini Turun keskustaan.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vanhemmuuden haasteisiin
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja, sosiaalityöntekijä, psykoterapeutti, erityistason perheterapeutti, integratiivinen työnohjaaja ja mindfulnessvalmentaja.

Opiskelen psykofyysisen psykoterapian perusteita, joka on kehotietoista lähestymistapaa. Opiskelen taideterapiaa sen ensimmäisessä vaiheessa.

Asiakaskuntani

Työskentelen pääasiassa aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani on etenkin uupumus, erokriisit, ihmissuhdevaikeudet ja vaikeat elämäntilanteet. Käytän taideterapeuttisia, psykofyysisiä ja mindfulnessmenetelmiä työskennellessäni.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Taideterapia, koulutusterapiahinta 60 min 60 e (valmistumisen jälkeen 110 e)
Lyhytpsykoterapia (1-20 kertaa) 45 min 100 e / kerta
Perheterapia 90 min 180 e /kerta
Parisuhteen tuki 45 min 100 e, 90 min 160 e