Etusivu / Löydä apua / Marjaana Tallgren

Marjaana Tallgren

Psykoterapeutti, Kasvatustieteen maisteri, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Helsinki, Etu-Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan psykoterapiaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Kognitiivinen käyttäytymisterapia antaa välineitä selviytymiseen elämän pulmatilanteissa ja mielenterveyden haasteissa sekä auttaa toimimaan itselle hyödyllisemmillä tavoilla.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Pyrin tapaamisessa avoimeen, arvostavaan vuorovaikutukseen, jossa asiakas tulee kuulluksi oman elämänsä asiantuntijana. Erilaisia näkökulmia tarkastellen vahvistetaan asiakkaan omaa toimijuutta. Koen olevani rauhallinen, lämmin ja myötätuntoinen. Pidän tärkeänä positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa voidaan yhdessä tutkia asiakkaalle merkityksellisiä asioita - tavoitteellisesti ja asiakkaalle oikea-aikaisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa keskitytään tähän hetkeen ja tulevaan, mutta voidaan tarvittavassa määrin tutkia myös elämänhistoriaa ja sieltä mahdollisesti nousevia itselle haitallisia toimintamalleja. Muutos on mahdollista. Keskeinen tarkastelun kohde on ajatusten, tunteiden ja toiminnan välinen vuorovaikutus sekä psykologisen joustavuuden vahvistaminen. Työskentely on tavoitteellista ja asiakaslähtöistä. Yhdessä sopien hyödynnetään myös harjoituksia ja kotitehtäviä. Se, mitä tapahtuu tapaamisten välillä, on merkityksellistä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä kokemus nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä. Erityisopettajataustasta nouseva erityinen osaamisalueeni ovat nuorten ja nuorten aikuisten elämän- ja stressinhallintaan sekä itsetuntoon ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen liittyvät kysymykset. Voimavarakeskeinen työnohjaajakoulutukseni tarjoaa osaamista työelämän tuomiin haasteisiin sekä uupumukseen.

Asiakaskuntani

Työskentelen sekä lasten, nuorten että aikuisten kanssa. Teen mielelläni työtä myös parien kanssa erilaisten parisuhteen solmujen ratkaisemiseksi.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynnin hintaa sovelletaan ensimmäisellä käynnillä harkittaessa pidempikestoista (esim. Kelan tukema) terapiaa. Yksittäiset konsultaatiot/tukikäynnit sekä lyhytkestoiset terapiat 90€/45 min.