Etusivu / Löydä apua / Marja Nieminen

Marja Nieminen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivis-analyyttinen
Lohja, keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tarjoan kognitiivis-analyyttista yksilöpsykoterapiaa (KELA), sekä lyhyitä- että pitkiä psykoterapiaprosesseja. Minulla on täydentyvä ryhmäanalyyttinen psykoterapiaryhmä (KELA), paikkoja vapautuu n. puolen vuoden välein, kysy vapautuvia paikkoja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
  • Ryhmäpsykoterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen kuunteva, myötätuntoinen ja hyväksyvä. Yhteistyötämme lähtee rakentumaan toiveistasi.
Yhteistyömme peruspilareina ovat selkeät tavoitteet ja muutoksen toiveet, joita haluat viedä eteenpäin terapiaprosessissa.
Minulla terapiakokemusta erilaisista mielenterveyden haasteista sekä vaikeista elämäntilanteista.
Pidän tärkeänä huomioida kehon ja mielen yhteyttä, miten tunteet niissä ilmenevät.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivis-analyyttinen terapiasuuntaus on intekratiivinen, jossa asiakaan toiveita kuunnellen voidaan hyödyntää erilaisia menetelmiä.
Ryhmäterapian viitekehys on ryhmäanalyysi. Ryhmä perustuu vapaaseen keskusteluun, luottamuksellisuuteen ja turvallisuuteen.
Jokainen ryhmälainen tuo omia asioitaan esille itselleen sopivalla tavalla, omaan tahtiin. Terapeuttina pidän mielessä terapiassa sekä yksilöllisen - että ryhmätason.
Ryhmässä on 5-8 ryhmäläistä. Ryhmään voi hakea Kela-korvausta tai sen voi maksaa itse.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Peruskoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja. Julkisella puolella olen toiminut yli 20 vuotta, tehden töitä sekä yksilöiden että ryhmien parissa. Kymmenen vuotta olen tehnyt töitä psykiatrian poliklinikalla, mielialahäiriötyöryhmässä kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavien kanssa.
Yksityisenä ammatinharjoittajana olen toiminut viisi vuotta.
Valmistuin 2022 kognitiivis-analyyttiseksi yksilöpsykoterapeutiksi.

Asiakaskuntani

Teen yksilöpsykoterapiaa aikuisten kanssa, joilla on halu lähteä työskentelemään yhdessä erilaisten haasteiden äärellä ja löytää uudellaisia toimintatapoja, jotka vievät elämää itselle tärkään suuntaan.
Ryhmäterapia sopii erityisesti henkilöille, joilla voi olla masennusta, ahdistusta, sosiaalista jännittämistä, hankalia ihmissuhteita tai vaikeita elämänkokemuksia.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Ryhmäterapia 55 e,/ 1,5 h