Etusivu / Löydä apua / Marja-Liisa Rask

Marja-Liisa Rask

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Voimavarakeskeinen perheterapia
kuvapuhelu, etähteys
Järvenpää, keskusta
Tuusula, Hyrylän keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen Marja, voimavarakeskeisesti ja dialogisesti työskentelevä Psykoterapeutti (Kela, Valvira) pari ja perheterapian kouluttaja pätevyys ja työnohjaaja pätevyys. Olen toiminut ihmissuhde työssä koko työikäni eli reilut 25 vuotta .Tykkään työstäni!
Psykoterapiasuuntaus
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen helposti lähestyttävä, lämmin, joustava mutta jämäkkä. ajattelen että terapia on "Ihmisenä ihmiselle" olemista. Lähivastaanottoa on Järvenpäässä ja Tuusulassa.Etäyhteydellä voidaan tavata sopimuksen mukaan , esim jos olet välillä matkatöissä .
Olen luotettava, asiakkaan tarinaa kunnioittava , yhteistyökyinen, positiivinen ja elämäniloinen, työtapani on "olla elävänä läsnä". Perhekeskeinen ja voimavarakeskeinen työote,
Vapaa-ajalla nautin maalaiselämästä, mökkeilystä ,luonnosta, liikunnasta ja raha tilanteen salliessa myös matkailusta
Kehitän itseäni jatko- opiskelemalla, lukemalla ammatti asioita, verkostoitumalla muiden ammatin harjoittajien kanssa ja seuraamalla oman alani asioita aktiivisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelu asiakkaan tilanteesta ja toiveista terapian suhteen on lähtökohtana, yhdessä räätälöidään yhteistyösuunnitelma. Hyvä yhteistyösuhde on keskeisintä .Teen työtä perhekeskeisellä otteella joten mukaan voi tulla läheisiä jos ja kun se asiakkaalle sopii ja ajatellaan hyödylliseksi.
Luovia menetelmiä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan . Jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa mietitään mistä olisi hyötyä/mikä tuntuisi sopivalta ja pyritään tekemään sitä mikä tuntuu toimivalta. Keskeistä on keinojen löytäminen kohti toivottuja muutoksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

olen opiskellut voimavara ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, dialogisuutta, perhekeskeisisiä työmenetelmiä, luovia menetelmiä, verkostoterapiaa, kognitiivisia ja hot menetelmiä, valokuva terapia kiinnostaa seuraavaksi .olen monipuolinen osaaja ja keskeisintä on löytää yhteistyön välineeksi myös niitä voimavaratekijöitä joita asiakkaalla on jo luontaisesti olemassa, muttei riittävästi käytössä. Aloitan psyykkisen urheiluvalmennuksen opinnot syksyllä 2017. myös

Asiakaskuntani

laajakirjo.
Työskentelen 16 vuotiaista ylöspäin ja perheterapia käynneille pienemmätkin tervetulleita.

Lisätiedot

Keinot näyttäytyy kun päämäärä on selvillä- kuljetaan matkaa hetki yhdessä niin että tavoitteet selkiytyvät ja matkanteko on turvallista.

Keskeisintä terapiassa on hyvin toimiva yhteistyösuhde ja hvinvoinnin lisäämiseen pyrkiminen -se on lähtökohta onnistuneille muutospoluille .

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tapaaminen / etä vastaanotto 45 min, 90,00 euroa
Kelan kuntoutuspsykoterapia asiakkaat maksavat omavastuun 32.40,Kelan tuki 57.60 kerta
Järvenpäässä tiistai ja keskiviikko www.komppi.net, ajanvaraus ja vapaat ajat suoraan kompin sivuilta.
Pariskunnille ja perheille suosittelen 90 min aikoja jolloin hinta 2 x 85 euroa eli 180,00 €

Peruutukset 24 h ennen ajan alkua, peruuttamattomat ajat 100 % laskutus