Etusivu / Löydä apua / Marja Rask

Marja Rask

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Voimavarakeskeinen perheterapia
kuvapuhelu, etähteys
Järvenpää, keskusta
TUUSULA, TUUSULA
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen Marja, voimavarakeskeisesti ja dialogisesti työskentelevä kouluttajapsykoterapeutti. Tarjolla lähinnä 1-3 kerran lyhyitä kriisiterapioita. Asiakkaina yksilöitä, perheitä, pareja. Kriisityöntekijän pätevyys. Työnohjaaja (Story ).Psyykkinen urheiluvalmentaja .
Psykoterapiasuuntaus
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen helposti lähestyttävä, lämmin, joustava mutta jämäkkä. ajattelen että terapia on "Ihmisenä ihmiselle" olemista. Lähivastaanottoa on Järvenpäässä ja Tuusulassa.Etäyhteydellä voidaan tavata sopimuksen mukaan , esim jos olet välillä matkatöissä .
Olen luotettava, asiakkaan tarinaa kunnioittava , yhteistyökyinen, positiivinen ja elämäniloinen, työtapani on "olla elävänä läsnä". Perhekeskeinen ja voimavarakeskeinen työote,
Vapaa-ajalla nautin maalaiselämästä, mökkeilystä ,luonnosta, liikunnasta ja raha tilanteen salliessa myös matkailusta
Kehitän itseäni jatko- opiskelemalla, lukemalla ammatti asioita, verkostoitumalla muiden ammatin harjoittajien kanssa ja seuraamalla oman alani asioita aktiivisesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustelu asiakkaan tilanteesta ja toiveista terapian suhteen on lähtökohtana, yhdessä räätälöidään yhteistyösuunnitelma. Hyvä yhteistyösuhde on keskeisintä .Teen työtä perhekeskeisellä otteella joten mukaan voi tulla läheisiä jos ja kun se asiakkaalle sopii ja ajatellaan hyödylliseksi.
Luovia menetelmiä voidaan hyödyntää tarpeen mukaan . Jatkuvassa vuoropuhelussa asiakkaan kanssa mietitään mistä olisi hyötyä/mikä tuntuisi sopivalta ja pyritään tekemään sitä mikä tuntuu toimivalta. Keskeistä on keinojen löytäminen kohti toivottuja muutoksia.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

olen opiskellut voimavara ja ratkaisukeskeisiä menetelmiä, dialogisuutta, perhekeskeisisiä työmenetelmiä, luovia menetelmiä, verkostoterapiaa, kognitiivisia ja hot menetelmiä, valokuva terapia kiinnostaa seuraavaksi .olen monipuolinen osaaja ja keskeisintä on löytää yhteistyön välineeksi myös niitä voimavaratekijöitä joita asiakkaalla on jo luontaisesti olemassa, muttei riittävästi vielä käytössä.
Olen perehtynyt myös psyykkiseen urheiluvalmennukseen ja teen töitä niin urheilijoiden kuin valmentajienkin kanssa.
Uusimpana aluevaltauksena olen opettelemassa koiranpennun kanssa terapiakoira tpimintaa.

Lisätiedot

Keinot näyttäytyy kun päämäärä on selvillä- kuljetaan matkaa hetki yhdessä niin että tavoitteet selkiytyvät ja matkanteko on turvallista.

Keskeisintä terapiassa on hyvin toimiva yhteistyösuhde -se on lähtökohta ja mahdollistaja onnistuneiille muutospoluiille .

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tarjoan yksittäisiä etä vastaanottoaikoja 45 min, 100€ ja , 60 min 130 € ,erilaisiin kriisitillanteisiin tai tilanne konsultaationa.
Pareille ja perheille suosittelen 90 min aikoja , 90 min, 180€

Hus Palse lyhytterapiaan paikkoja vapautuu ajoittain, seuraavat loppukeväästä 2022 -kysythän paikka tilanteesta ennenkuin varaat aikaa!

Ei tilaa uusille kela kuntoutuspsykoterapia asiakkaille.

Peruutukset 24 h ennen ajan alkua, peruuttamattomat ajat 100 % laskutus