Etusivu / Löydä apua / Marianne Ijäs

Marianne Ijäs

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja psykologi. Tarjoan psykoterapiaa ja psykologin keskusteluhoitoa: tuki- ja ohjauskäyntejä, lyhyttä ja pitkää psykoterapeuttista työskentelyä. HUOM! Pitkät KELA-terapiat ovat täynnä, lyhyempiä psykoterapiajaksoja aloitan mahdollisuuksien mukaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja myötäelävä. Annan tilaa ja keskityn kuulemaan sinua, mutta ohjaan myös aktiiviseen ja vuorovaikutteiseen keskusteluun. Minulle on tärkeää luoda terapiaan luottamuksellinen ja salliva ilmapiiri, jotta voit turvallisesti pysähtyä käsittelemään mieltä painavia asioita. Näen keskeisenä tutkivan yhteistyösuhteen muodostumisen. Terapeuttina voin tukea ja auttaa sinua selkiyttämään ajatuksia ja lisäämään ymmärrystä omaan tilanteeseen, löytämään vahvuuksia ja lisäämään henkilökohtaista hyvinvointia oli kyse sitten haastavasta elämäntilanteesta, vaikeista elämänkokemuksista, äkillisestä kriisitilanteesta tai psyykkisistä vaikeuksista.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaan asiakkaan tavallisesti kerran viikossa. Käytän työskentelyssä ajatuksia ja tunteita selkiyttäviä kognitiivisen psykoterapian työtapoja, keskustelua ja kokemuksellisia menetelmiä. Näitä voivat olla mm. rentoutus-, hengitys- ja mielikuvaharjoitteet, altistus ja skeematerapeuttiset työmenetelmät. Terapia aloitetaan tilanteen kokonaisvaltaisella käsitteellistämisellä ja hoitosuunnitelman laatimisella. Työskentelyn myötä asiakas oppii itseymmärrystä sekä taitoja ja valmiuksia käsitellä ja ratkoa elämässä kokemiaan ja vastaan tulevia haasteita ja tavoitella haluamaansa muutosta. Annan toisinaan kotiin välitehtäviä, jotka vahvistavat terapiassa opitun siirtymistä osaksi asiakkaan arkea.

Tarjoan apua
Huonoon itsetuntoon Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykologian maisteriksi v. 2006 ja toiminut psykologina mielenterveystyössä, perusterveydenhuollossa ja perheneuvonnassa. V.2017-2020 olen opiskellut kognitiivista psykoterapiaa ja tehnyt työnohjattuja koulutuspsykoterapioita. Olen valmistunut 12/2020 Helsingin yliopistosta aikuisten kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on kattava kokemus työskentelystä erityisesti perheiden ja työikäisten parissa ja valmiudet hoitaa niin arjen ongelmatilanteita kuin psyykkisiä vaikeuksia.

Asiakaskuntani

Hoito voi kohdistua esim. ahdistuneisuuteen, paniikkihäiriöön, sosiaalisiin pelkotiloihin, pakko-oireiseen häiriöön, masentuneisuuteen, uupumus- ja stressioireisiin, univaikeuksiin tai erilaisiin riippuvuuksiin. Myös toive elämänmuutoksesta, hankala elämäntilanne tai ihmissuhdeongelmat, vaikeat elämänkokemukset ja äkillinen kohdalle osunut kriisitilanne voi olla syynä hakeutua vastaanotolle.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Valviran laillistama ja nimikesuojattu psykoterapeutti, Kelan kuntoutuspsykoterapioiden palveluntuottajarekisterissä.

Psykologin tuki- ja ohjauskäynti 45min 100 e / 60min 125 e
Psykoterapia 45min 100 e / 60min 125 e

Tarjoan sekä psykologin ohjanta / keskusteluhoitoa (yleensä 1-10krt), lyhyttä psykoterapeuttista (10-20krt) että pitkää psykoterapeuttista (20+krt) työskentelyä.

Mahdollisuus etävastaanottoon.