Etusivu / Löydä apua / Mariana Toivola

Mariana Toivola

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Pariterapia
Tampere, Tampella
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen integratiivinen perhe- ja paripsykoterapeutti. Minulla on pitkä työkokemus erikoissairaanhoidosta erilaisten mielenterveyden haasteiden parissa. Lisäkoulutuksia minulla on mm. DKT, traumatisoitumiseen, mentalisaatioon ja varhaiseen vuorovaikutukseen. Vastaanotot mahdollisia myös etänä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Dialektinen käyttäytymisterapia (DKT) Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Lähestymistapani on integratiivinen ja yhdistän työskentelyssäni eri viitekehysten työskentelytapoja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Terapeuttina olen lämmin, myötäelävä ja osallistuva. Kohtaan ihmisen kokonaisvaltaisesti huomioiden jokaisen yksilöllisen elämän tilanteen ja kokemushistorian. Pidän tärkeänä, että jokainen kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Voit tulla keskustelemaan vastaanotolleni yksin, yhdessä puolison tai perheenjäsenten kanssa. Pidän tärkeänä turvallisen ja sallivan ilmapiirin luomisen terapiatilanteeseen. Työskentely tapahtuu yhteisten asetettujen tavoitteiden pohjalta. Tapaamisilla kartoitamme arjessa ilmeneviä haasteita ja yksilöllisiä oireita sekä pysähdymme vuorovaikutuksessa tapahtuvien ilmiöiden ja tunteiden äärelle. Työskentelen vastavuoroisesti reflektoiden ja jäsentäen kuulemaani. Yhdessä tutkimalla voimme lisätä ymmärrystä itseäsi ja lähimmäisiäsi kohtaan.

HUOM! Kelan kuntoutuspsykoterapia pari- ja perhepsykoterapiana, yksilöt itsemaksavina tai esim. vakuutuksen turvin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt lähes 20-vuotta erikoissairaanhoidossa. Minulla on lisäksi traumaterapiakeskuksen Vakautta vanhemmuuteen-ryhmäohjaaja koulutus ja olen ohjannut ryhmää usean vuoden ajan. Olen myös toiminut psykoterapeuttina Laku-kuntoutuksessa, tehnyt monipuolisesti yhteistyötä lastensuojelun asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sekä toiminut mm. systeemisessä tiimissä perheterapeuttina. Kliinisen työn lisäksi työnohjaan ja koulutan.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

130,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perhe- ja parikuntoutuspsykoterapia (KELA), tutustumiskäynti 60 min - 80€ - Vain Kelan kuntoutuspsykoterapian tutustumiskäynti
Hinnat tarkemmin: https://mielipalvelut.fi/hinnasto/