Etusivu / Löydä apua / Maria Sundblom Lindberg

Maria Sundblom Lindberg

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Perheterapia
Helsinki, Punavuori
Ruotsi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Jag är familjeterapeut på specialnivivå, fil mag (religionspsykologi, psykologi och pedagogik), teol.kand och präst till min utbildning. Förutom terapiarbetet är jag även publicist i tv, radio och tryckta medier med inriktning på psykologi, teologi, parrelation, familjeliv och barn.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Kognitiivis-analyyttinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Ibland kommer man inte vidare, ensam. Ibland kommer man inte djupare, på egen hand. Ibland känner man sig helt övergiven fast man är två och isolerad mitt i en familj.

Terapi är samtal som söker förståelse. Terapi ger strategier för att bättre kunna möta sitt liv. Terapi är tröst och nödvändigt motstånd. Terapi är vetenskaplig metod och mänskligt stöd.

Mitä istunnoillani tehdään

Det viktigaste för mig är att klienten upplever sig trygg och sedd. Jag jobbar sedan med både familjeterapetiska metodernoch kognitiva metoder som är rätt konkreta och vardagliga. Tillsammans försöker vi hitta smärtpunkter och problemområden, hitta orsaker till varför de uppkommit och hur de upprätthålls och sedan försöker vi hitta andra sätt att se, reagera och agera. Dialog och värme. Äkthet och humor. Det är viktiga arbetsmetoder för mig.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Jag har jobbat med barn och familjer under många år. I skolan, i socialt arbete och i kyrkan samt genom att skriva om frågor som har med barn och familjeliv att göra. Skilsmässa och nyfamilj är mina specialområden samt parrelation och familjeliv. Men enskilda terapier är det jag för tillfället främst arbetar med.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Jag tar 80€ för 60 min för enskilda och 95 € för par /60 min