Etusivu / Löydä apua / Mari Nätkin

Mari Nätkin

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Pori, 5.osa
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Psykoterapeuttina olen avoin uusille asioille, suuntaukseni on ratkaisukeskeinen. Käytän myös muita terapeuttisia lähestymistapoja soveltuvin osin. Olen valmistunut psykoterapeutiksi Oulun yliopistosta, olen myös psykiatrinen sairaanhoitaja, vuodesta 1994 ja toiminut pitkään vastaanottotyössä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avarakatseinen ja salliva, kiinnostunut asiakkaan toiveista sekä tavoitteista. Tapaamisissa vuorovaikutusta ohjaa myönteinen ja ehdottoman luottamuksellinen ilmapiiri sekä asiakaslähtöinen yhteistyö. Hiljaisuus voi olla myös terapeuttista, myös tunteiden tuulettaminen on sallittua.
Ratkaisukeskeisessä ajattelussa painopiste on oman hyvän elämän edistämisessä sekä omien vahvuuksien tunnistamisessa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnit koostuvat terapeuttisista keskustelusta, vastavuoroisesta reflektoinnista asiakkaan tahtisesti.
Muita menetelmiä ovat hengitysharjoitukset, rentoutumisharjoitteet, kuvakorttien käyttö, fläpillä työskentely, kirjoittaminen tai kotitehtävät. Näitä käytän asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Olen kouluttautunut Nada-menetelmällä tehtävään korva-akupuntiohoitoon 2012. Menetelmää käytetään mm. unettomuuden, stressin, ahdistuksen, esim. tupakasta ja päihteistä vierroittautumisen tueksi, sekä rentoutumiseen.

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

83,00

Vakiokäynnin hinta

83,00

Lisätiedot hinnoittelusta

lisätietoja: Sataterapia.fi