Etusivu / Löydä apua / Mari Nätkin

Mari Nätkin

Psykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Videovastaanotto, koko Suomi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Psykoterapeuttina olen avoin uusille asioille, suuntaukseni on ratkaisukeskeinen. Käytän myös muita terapeuttisia lähestymistapoja soveltuvin osin. Olen valmistunut psykoterapeutiksi Oulun yliopistosta, olen myös psykiatrinen sairaanhoitaja, vuodesta 1994 ja toiminut pitkään vastaanottotyössä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen avarakatseinen ja salliva, kiinnostunut asiakkaan toiveista sekä tavoitteista. Tapaamisissa vuorovaikutusta ohjaa myönteinen ja ehdottoman luottamuksellinen ilmapiiri sekä asiakaslähtöinen yhteistyö. Hiljaisuus voi olla myös terapeuttista, myös tunteiden tuulettaminen on sallittua.
Ratkaisukeskeisessä ajattelussa painopiste on oman hyvän elämän edistämisessä sekä omien vahvuuksien tunnistamisessa, jo kuljettua elämänpolkua unohtamatta.

Mitä istunnoillani tehdään

Käynnit koostuvat terapeuttisista keskustelusta, vastavuoroisesta reflektoinnista asiakkaan tahtisesti.
Muita menetelmiä ovat hengitysharjoitukset, rentoutumisharjoitteet, kuvakorttien käyttö, fläpillä työskentely, kirjoittaminen tai kotitehtävät. Näitä käytän asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Olen kouluttautunut Nada-menetelmällä tehtävään korva-akupuntiohoitoon 2012. Menetelmää käytetään mm. unettomuuden, stressin, ahdistuksen, esim. tupakasta ja päihteistä vierroittautumisen tueksi, sekä rentoutumiseen. Olen myös univalmentaja, HOT-menetelmä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Syömishäiriöiset potilaat
Lisätiedot

Otan vastaan asiakkaita arkisin klo 9.00-16.00.
Ilta- tai viikonloppuaikoja ei ole. Etäterapia.

Tutustumiskäynnin hinta

89,00

Vakiokäynnin hinta

89,00

Lisätiedot hinnoittelusta

lisätietoja: Sataterapia.fi