Etusivu / Löydä apua / Mari Kalliokoski

Mari Kalliokoski

Koulutuksessa Sosionomi, Perheterapia
Lahti, Jokimaa
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Tarjoan asiakkailleni sekä perinteisesti toteutettua että eläinavusteista terapiaa ja valmennusta. Mahdollisuus keskustella myös etäyhteydellä. Olen pari- ja perhepsykoterapeuttiopiskelija sekä kognitiivinen lyhytterapeutti ja neuropsykiatrinen valmentaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen hyväksyvä, arvostava ja luotettava. Kannustan asiakasta etsimään omia voimavarojaan ja uskon, että yhdessä työskentelemällä ne saadaan varmimmin käyttöön. Saatan esittää rohkeitakin kysymyksiä, mutta osaan myös kuunnella vastauksia. Minulla on kyky katsoa asioita useasta eri näkökulmasta ja pidän tärkeänä, että pari- ja perheterapiassa kaikkien osapuolten näkemykset tulevat kuulluksi ja huomioiduksi.
Työkokemuksen kautta minulla on vahva osaaminen lasten, nuorten ja perheiden erilaisten haasteiden kohtaamisesta. Myös päihdeongelmien, tunne-elämän pulmien, neuropsykiatristen haasteiden ja erilaisten mielenterveysongelmien aiheuttamien tilanteiden helpottaminen kuuluu osaamisalueisiini.
Minulla on kognitiivisen lyhytterapian, ratkaisukeskeisen neuropsykiatrisen valmentajan ja sosiaalipedagogisen hevostoiminnnan ohjaajan lisäkoulutukset.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia-ajan voi varata yksin, parittain tai perheenä. Aluksi tärkeää on tutustua molemmin puolin, selvittää sen hetkinen tilanne ja miettiä tavoitteita työskentelylle.
Olen pari- ja perhepsykoterapiakoulutuksessa, joten käytän terapiassa koulutuksessa oppimiani työmenetelmiä. Lisäksi työkalupakissani on aiemmista koulutuksistani mm. kognitiivisia ja ratkaisukeskeisiä työskentelytapoja. Uskon, että yhdistelemällä erilaisia hyväksi koettuja työtapoja, löytyy kullekin asiakkaalle sopivin tapa hoitaa tilannettaan.
Työskentely voi olla matalan kynnyksen keskustelutukea ja tilanteen arviointia, lyhytterapeuttista työskentelyä tai pidempiaikaista kokonaisvaltaista työskentelyä. Yhden terapiaistunnon kesto on 45 - 90 min, joka sovitaan erikseen. Eläinavusteisen terapian kesto on useimmiten 60 min.
Eläinavusteisessa terapiassa työparinani toimivat pääasiassa hevoset ja ponit, mutta myös koira-avusteinen työskentely on mahdollista. Asiakkaan oma eläin mukaan sovitusti.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

50€ / 45 min
65€ / 60 min