Etusivu / Löydä apua / Maiju Varilo

Maiju Varilo

Koulutuksessa Sosionomi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Espoo, Niittykumpu
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Valmistun kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi loka-marraskuussa 2019 . Teen koulutukseeni liittyvää koulutuspsykoterapiaa Espoon Niittykummussa. Tarjoan lyhyttä sekä pitkää terapiaa nuorille, aikuisille ja pareille. Pohjakoulutukseltani olen musiikin maisteri ja sosionomi AMK.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Olen myötätuntoinen, kannustava ja asiakasta kunnioittava terapeutti. Minulle on tärkeää, että välillemme syntyy turvallinen ja luottamuksellinen vuorovaikutussuhde, jotta voit olla juuri sellainen kuin olet. Haluan antaa ajatuksillesi ja tunteillesi tilaa aktiivisesti kuunnellen mutta tarkastelemme elämääsi myös yhdessä keskustellen. Työskentelyni perustana ovat kognitiivisen käyttäytymisterapian sekä hyväksymis- ja omistautumisterapian monipuoliset menetelmät, joita sovelletaan joustavasti sinun tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Myös musiikkia on mahdollista käyttää tapaamisten tukena.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiassa keskitymme pääasiallisesti nykyhetkeen, käymme läpi elämäntilannettasi ja viime aikojen tapahtumia. Usein on kuitenkin tärkeää käsitellä myös elämänhistoriaasi ja aikaisempien kokemuksiesi vaikutusta nykyhetkeen.
Terapian ensimmäisten tapaamisten tavoitteena on kartoittaa kokemiasi ongelmia ja elämäntilannettasi. Niiden perusteella määritellemme yhdessä tavoitteet ja teemme suunnitelman niiden toteuttamiseksi. Terapiasuhteen aikana tarkastelemalla ajatuksiasi, tunteitasi ja käyttäytymismallejasi omassa elämänpiirissäsi. Tavoitteena on lisätä itseymmärrystäsi ja löytää uusia näkökulmia elämääsi sekä omaksua uusia taitoja, joiden myötä voit elää haluamaasi omannäköistä hyvää elämää.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Ahdistuneisuushäiriöiden, myös pakko-oireiden ja pelkojen sekä riippuvuus-, syömishäiriöiden ja erilaisten masennustilojen hoidon lisäksi minulla on kokemusta ihmissuhdeongelmien, vanhemmuuden haasteiden ja vaikeiden elämäntilanteiden käsittelemisestä.

Asiakaskuntani

Tarjoan lyhyttä sekä pitkää terapiaa yli 16 vuotiaille nuorille, aikuisille ja pareille.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta