Etusivu / Löydä apua / Maarit Renkola

Maarit Renkola

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Vaasa, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen kognitiivista psykoterapiaa opiskeleva psykologi. Psykologina olen työskennellyt niin lasten ja nuorten kuin aikuisten ja perheidenkin kanssa. mm. ahdistuksen, masennuksen, paniikin, uupumuksen ja elämänkriisien sekä oppimisvaikeuksien parissa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen sinua ja yksilöllisyyttäsi arvostava, aktiivinen, mutta myös kuunteleva ja empaattinen. Pidän tärkeänä, että voimme yhdessä tarkastella ja tutkia kaikkia niitä ajatuksia ja tunteita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja merkityksellisiä sekä lähteä kanssasi yhdessä luomaan työskentelymme pohjaa ja tavoitteita yksilöllisesti juuri sinulle räätälöiden. Mahdollisuus yksittäisiin psykologin konsultaatiokäynteihin, lyhyeen tai pitkään koulutuspsykoterapiaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäinen tapaaminen käytetään tutustumiseen jotta asiakas saa mahdollisuuden arvioida yhteistyömme sujuvuutta ja pystyy paremmin päättämään olisinko hänelle sopiva terapeutti.

Vastaanotolle tullessa asiakkaalla on tyypillisesti elämänlaatua heikentäviä ja kärsimystä aiheuttavia ongelmallisia kokemuksia tai psyykkisiä oireita, joihin apua haetaan. Terapiaprosessin alussa keskitytäänkin ensin yhdessä hahmottelemaan ja jäsentämään tilannetta ja tunnistamaan niihin liittyviä haitallisia ajattelu- ja toimintamalleja sekä sisäistä negatiivista puhetta. Näitä pyritään muokkaamaan yhdessä käyttäen keskusteluja, erilaisia kysymyksiä ja näkökulmia. Käytettävistä menetelmistä sovitaan aina yhdessä (esim. keskustelun lisäksi mm. erilaisia toiminnallisia tekniikoita, altistamista tai mielikuvaharjoituksia, ymv).

Terapian kesto ja tavoitteet räätälöidään aina yksilöllisesti kunkin asiakkaan kanssa yhteistyössä juuri hänen tilanteeseensa ja hänelle parhaiten sopivaksi kokonaisuudeksi.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

65,00

Lisätiedot hinnoittelusta