Etusivu / Löydä apua / Maarit Pietiläinen

Maarit Pietiläinen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Jyväskylä, keskusta tai etävastaanotto,
Koko Suomi, vain etävastaanotto
Koko Suomi, Kertaterapia, Jyväskylä tai etävastaanotto
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykoterapeuttikoulutettava, IASTI-sertifioitu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja psykiatrian puolen sairaanhoitaja. Teen terapiatyötä osana koulutustani ja tarjoan lisäksi lyhyt- ja käynti kerrallaan -terapiaa Jyväskylän keskustassa ja etäyhteydellä missä vain. I also work in English.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen sinua arvostava, kunnioittava, tilaa antava, myötätuntoinen ja kannustava. Olen ihmisenä helposti lähestyttävä, luonteeltani elämää paljon pohdiskeleva. Työskentelen aina asiakaslähtöisesti. Minulle on ratkaisukeskeisenä terapeuttina tärkeää, että sinä koet tulevasi kuulluksi. Uskon, että elämässä on mahdollista edetä toivottuun suuntaan, muutostoiveet on vain ensin nähtävä. Terapeuttina kuljen vierelläsi. Työskentelemme yhdessä kohti sitä suuntaa, minkä sinä tulet löytämään itsestäsi.

Ratkaisukeskeinen terapia soveltuu hyvin monenlaisiin elämän eri haasteisiin, oli sitten kyse arjen elämään tai elämäntilanteisiin liittyvistä asioista tai mielenterveyteen liittyvistä sairauksista ja niiden asettamista haasteista. Vastaanotollani on lämmin ja rento tunnelma, voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet.

Voit varata ajan koulutukseeni liittyen (70€/45min, 85€/60min, 120€/90min), käynti kerrallaan (kertaterapia) tai lyhytterapiaan. Lisätietoa www.pietimaa.fi

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän työssäni ratkaisukeskeisiä menetelmiä. Työskentelyssä korostuu voimavarakeskeisyys ja näkökulmien vaihtaminen. Ratkaisukeskeisyydessä pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä, mutta se ei poissulje menneisyyden käsittelyä, voimme halutessasi tarkastella myös menneisyyttäsi. Terapiassa teemme yhdessä töitä, jotta sinä saavutat ne muutostoiveet ja tavoitteet, joita elämässäsi haluat.

Tarjoan asiakkailleni kohtaamisia myös hypnoterapeuttisella työotteella asiakkaan niin toivoessa.

Käynnit ovat täysin luottamuksellisia. Tietoturvan varmistamiseksi ethän kirjaa terveystietojasi yhteydenottolomakkeeseen, vaan jätä yhteydenottopyyntö Minduun kautta tai tekstiviestillä: 040 17 525 17. Koulutukseeni liittyvään terapiaan tarjolla olevat vapaat ajat näet ja voit varata suoraan Minduun ajanvarauksesta.

Lisätietoa minusta ja käytänteistä sekä yhteystietoni löydät kotisivuiltani osoitteesta: https://www.pietimaa.fi tai
https://www.facebook.com/pietimaa

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Vihanpurkauksien hallitsemiseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psyk. puolen sairaanhoitaja ja kulttuurituottaja. Psykoterapeuttikoulutuksen ohella opiskelen mielenterveys- ja päihdehoitotyön kliiniseksi asiantuntijaksi. Olen myös ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (IASTI). Lyhytterapeutti ei ole ammattitutkinto, lyhytterapia on työmenetelmä, johon olen käynyt työmenetelmäkoulutuksen.

Työkokemusta minulla on laaja-alaisesti psykiatrian kentältä erilaisten mielenterveyteen liittyvien haasteiden parista useiden vuosien ajalta. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri osastoilla, tehnyt mielenterveyskuntoutujien perheiden parissa töitä ja nyt viime vuodet kuntoutujien parissa psykiatrisessa asumiskuntoutuksessa.

Olen perehtynyt erityisesti OCD:hen. Huolestuva Hermanni on yhdessä psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin kanssa ideoimani ilmainen sovellus, jolla voit auttaa lapsia pääsemään eroon mielikuvituksen aiheuttamista aiheettomista huolista: https://www.kidsskills.org/ocd/
https://www.kidsskills.org/ocd-eng/

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnat:

Psykoterapiakoulutukseen liittyvä terapiatyö opintojeni aikana (valmistuminen psykoterapeutiksi 5/2024):
70€/45min
85€/60min
120€/90min
Tutustumiskäynti ylläolevin hinnoin.

Käynti kerrallaan (kertaterapia) 135€/90min, 100€/60min

Parit/perheet 160€/90min

Lyhytterapia (yhteydenotolla):
80€/45min
95€/60min
130€/90min
Parit/perheet 180€/90min

Vastaanotto Jyväskylässä tai etävideoyhteydellä missä tahansa. Ilmoitathan aikaa varatessa, oletko tulossa Jkl:n vai etävastaanotolle. Huomioi, että osa kalenterin ajoista on vain etävastaanotolla.

Otan uusia asiakkaita vastaan myös yhteydenoton kautta.

Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteella Jyväskylässä tai etäyhteydellä sekä Helsingissä Eerikinkadun toimipisteessä ja etänä. Nosteen aikojen hinnat ja laskutuskäytänteet löydät Nosteen sivuilta.

I also work in English.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I also work in English. Please contact for more information.