Etusivu / Löydä apua / Maarit Pietiläinen

Maarit Pietiläinen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Koko Suomi, vain etävastaanotto
Jyväskylä, keskusta tai etävastaanotto,
Koko Suomi, Kertakonsultaatio, Jyväskylä tai etävastaanotto
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen koulutuspsykoterapeutti ja tarjoan koulutuspsykoterapiaa ja koulutuslyhytpsykoterapiaa sekä lisäksi kertakonsultaatiota ja hypnoterapeuttisia kohtaamisia Jyväskylässä ja etänä. Valmistun ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi 05/2024 (KELA). I also work in English.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Koulutuspsykoterapeuttina olen sinua arvostava, kunnioittava, tilaa antava, myötätuntoinen ja kannustava. Olen ihmisenä helposti lähestyttävä, luonteeltani elämää paljon pohdiskeleva. Työskentelen aina asiakaslähtöisesti. Minulle on ratkaisukeskeisenä koulutuspsykoterapeuttina tärkeää, että sinä koet tulevasi kuulluksi. Uskon, että elämässä on mahdollista edetä toivottuun suuntaan, muutostoiveet on vain ensin nähtävä. Työskentelemme yhdessä kohti sitä suuntaa, minkä sinä tulet löytämään itsestäsi.

Ratkaisukeskeinen psykoterapia soveltuu hyvin monenlaisiin elämän eri haasteisiin, oli sitten kyse arjen elämään tai elämäntilanteisiin liittyvistä asioista tai mielenterveyteen liittyvistä sairauksista ja niiden asettamista haasteista. Vastaanotollani on lämmin ja rento tunnelma, voit tulla vastaanotolle juuri sellaisena kuin olet.

Voit varata ajan koulutuspsykoterapiaan (75€/45min, 90€/60min, 130€/90min), koulutuslyhytpsykoterapiaan tai kertakonsultaatioon. Lisätietoa www.pietimaa.fi

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän työssäni ratkaisukeskeisiä psykoterapiamenetelmiä sekä soveltaen tarvittaessa joustavasti myös muuta osaamistani, muiden suuntauksien menetelmiä. Työskentelyssä korostuu voimavarakeskeisyys, näkökulmien vaihtaminen. Ratkaisukeskeisyydessä pääpaino on nykyisyyden ja tulevaisuuden käsittelyssä, mutta se ei poissulje menneisyyden käsittelyä, voimme halutessasi tarkastella myös menneisyyttäsi. Koulutuspsykoterapiassa teemme yhdessä töitä, jotta sinä saavutat ne muutostoiveet ja tavoitteet, joita elämässäsi haluat.

Tarjoan asiakkailleni kohtaamisia myös hypnoterapeuttisella työotteella.

Käynnit ovat täysin luottamuksellisia. Koulutuspsykoterapiaan ja -lyhytpsykoterapiaan tarjolla olevat vapaat ajat näet ja voit varata suoraan Minduun ajanvarauksesta. Mainitse lisätiedoissa, kumpaan varaat ajan. Huomioithan, että hinta määräytyy palvelun mukaan.

Lisätietoa löydät kotisivuiltani osoitteesta: https://www.pietimaa.fi tai
https://www.facebook.com/pietimaa

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykiatrian puolen sairaanhoitaja ja kulttuurituottaja (AMK). Psykoterapeuttikoulutuksen ohella opiskelen mielenterveys- ja päihdehoitotyön kliiniseksi asiantuntijaksi (YAMK).

Työkokemusta minulla on laaja-alaisesti psykiatrian kentältä erilaisten mielenterveyteen liittyvien haasteiden parista useiden vuosien ajalta. Olen työskennellyt erikoissairaanhoidon psykiatrian eri osastoilla, tehnyt mielenterveyskuntoutujien perheiden parissa töitä ja nyt viime vuodet kuntoutujien parissa psykiatrisessa asumiskuntoutuksessa.

Olen perehtynyt erityisesti OCD:hen. Huolestuva Hermanni on yhdessä psykiatrian erikoislääkäri Ben Furmanin kanssa ideoimani ilmainen sovellus, jolla voit auttaa lapsia pääsemään eroon mielikuvituksen aiheuttamista aiheettomista huolista: https://www.kidsskills.org/ocd/
https://www.kidsskills.org/ocd-eng/

Asiakaskuntani

Työskentelen mielellään kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Erityisosaamista OCD:stä.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnat:

Koulutuspsykoterapia opintojeni ajan:
75€/45min
90€/60min
130€/90min
Tutustumiskäynti ylläolevin hinnoin.

Kertakonsultaatio 150€/90min, 110€/60min

Parit/perheet 90min - ota yhteyttä.

Koulutuslyhytpsykoterapia:
90€/45min
105€/60min
140€/90min
Parit/perheet 90min - ota yhteyttä.

Jos olet oikeutettu Kela-psykoterapiaan ja pystyt alkuun käymään omakustanteisesti, ota yhteyttä. Kela-terapia mahdollista 5/24 alkaen.

Vastaanotto Jyväskylässä tai etävideoyhteydellä missä tahansa. Ilmoitathan aikaa varatessa, oletko tulossa Jkl:n vai etävastaanotolle. Huomioi, että osa kalenterin ajoista on vain etävastaanotolla.

Otan uusia asiakkaita myös yhteydenotolla ja suoralla ajanvarauksella. Lisätietoa: www.pietimaa.fi

Otan asiakkaita vastaan myös Terapiatalo Nosteella Jyväskylässä tai etäyhteydellä sekä Helsingissä Eerikinkadun toimipisteessä ja etänä. Nosteen aikojen hinnat ja laskutuskäytänteet löydät Nosteen sivuilta.

I also work in English.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I also work in English. Please contact for more information.