Etusivu / Löydä apua / Maarit Krug

Maarit Krug

Psykoterapeutti, Filosofian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Turku, Keskusta
Suomi Saksa
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Lyhytterapiaa, kriisi-/tukiaikoja koronakriisin aikana. HUOM! Ei mahdollisuutta pitkiin terapioihin. Olen omaa vastaanottoa pitävä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Myös EMDR-koulutus. Olen psykofyysisen psykoterapian syventävissä opinnoissa 5/2021 asti. (päiv 18.5.20)
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Muu
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Yksittäisiä kriisi-/tukiaikoja vain etänä koronakriisin aikana. HUOM!!Ei mahdollisuutta pitkiin Kelan tai OPO-terapioihin. (15.5.2020) Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa, neuvontaa ja työnohjausta. Työni arvoperustana ovat ammatillisuus, luottamus sekä yksilön ja erityisesti yksilöllisyyden kunnioittaminen. Minulla on vuosien kokemus psyykkisten ongelmien hoidossa. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä yhdessä pohtien voimme löytää juuri Sinulle/Teille sopiva ratkaisu. (Kriisin käsittely, lyhytterapia, pitkä terapia, neuvonta, opastaminen kunnalliselle puolelle tai ihan vaan elämän tärkeistä asioista puhuminen). Syventävän psykofyysisen psykoterapian koulutuksessa (10/18 - 5/2021); EMDR valm 4/2020.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani keskustellaan, esitetään kysymyksiä, etsitään erilaisia keinoja, joilla tavoitteet voidaan saavuttaa, tutkitaan elämänkaarta ja ihmissuhteita, tutkitaan tunteiden tunnistamista, käsittelyä ja hallintaa, pohditaan omaa minää, itsetuntemusta ja identiteettiä. Minun tehtäväni on auttaa sinua oivaltaman asioita itsessäsi ja tukea sinua kohti mahdollista muutosta. Itsemyötätunto ja stressinhallinta ovat usein yksi vastaanottoni keskustelun teemoista. Usein pohditaan ns. epämiellyttäviä tunteita ja niiden käsittelyä (häpeä, syyllisyys, viha, katkeruus, pelko) ja hallintaa. Vastaanotollani voidaan puhua vaikka mistä, luottamuksellisesti ja avoimesti.

Jokainen istunto on omanlainen. Keskustelu on tärkein työväline. Joskus tarkastelemme sinua valokuva-albumisi kautta, toisinaan rauhoitutaan musiikin avulla. Koitan löytää kanssasi juuri sinulle sopivan tavan päästä tilaan, jossa voit tutkia itseäsi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Terapeutin ammatillinen kokemus ja koulutustausta ohjaavat terapeutin omaa ajatusmaailmaa sekä työskentelymalleja. Minulla on vuosien kokemus psykiatrisesta erikoissairaanhoidossa ja olen ollut onnekas saadessani olla työssä tutkivassa ja kehityksellisessä työyhteisössä. Ulkomailla asuminen ja eläminen on tuonut suvaitsevaisuutta ja ymmärrystä eri kulttuureihin.

Koulutukseni: Master of Science (psykogerontolgia), FM , mielisairaanhoitaja, erillisiä psykiatrian ja psykologian opintoja. Valmistuin työnohjaajaksi syksyllä -16. (STOry). EMDR I ja II -tasot suoritettu. 4/2020

Asiakaskuntani

Asiakaskuntani koostuu aivan tavallisista ihmisitä, joilla on jokin mielenterveyden ongelma tai elämänkriisi.

Lisätiedot

Toimin myös Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ostopalvelupsykoterapeuttina kuin myös Kelan kuntoutuspsykoterapian psykoterpian palveluntuottajana.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Arviointikäynti 85€/45 min.