Etusivu / Löydä apua / Maarit Koskinen

Maarit Koskinen

Koulutuksessa Sosionomi, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Helsinki, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Kouvola, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen pohjakoulutukseltani sosionomi ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja minulla on 12 vuoden työkokemus lastensuojelussa, mielenterveys- ja päihdetyössä. Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa (2020-2023). Tarjoan koulutuspsykoterapiaa tarpeittesi mukaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta tilaa antava. Johtavana arvonani on asiakkaan kunnioittaminen, jossa yksilön tarpeet huomioidaan. Vastaanotollani asiakas voi puhua asioistaan luottamuksellisesti ja avoimesti. Voit tulla keskustelemaan mistä tahansa asiasta. Tarkastelemme yhdessä tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, sekä tarvittaessa menneitä kokemuksiasi. Minulle on tärkeää luoda turvallinen, hyväksyvä ja luottamuksellinen ilmapiiri tapaamisissa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Työssäni käytän kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan pohjautuvia, tieteellisesti toimiviksi todennettuja menetelmiä. Menetelmät valitaan aina yksilöllisesti riippuen psykiatrisesta häiriöstä tai muusta haasteestasi. Valitsen käyttämäni menetelmät jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti, asiakasta kunnioittaen ja hänen kanssaan keskustellen. Käytän työssäni muun muassa hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmiä sekä hyödynnän tarvittaessa altistusharjoituksia (in vivo ja mielikuva). Altistusharjoituksien avulla voi kohdata esimerkiksi haastavan menneisyyden kokemuksen ja sen herättämät tunteet. Altistusharjoituksia voidaan toteuttaa myös vastaanoton ulkopuolella tarvittaessa.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on yli 12 vuoden työkokemus lastensuojelusta. 12 vuotisen urani aikana lastensuojelussa, päihde- ja mielenterveysongelmien parissa on tuonut kokemusta erilaisista psyykkisistä häiriöistä. Nuorten kanssa työskentelyn lisäksi minulla on perheiden ja parien kanssa työskentelystä vuosien kokemus. Tuona aikana työskentely on ollut vaihtelevaa, sisältäen mm. kriisityötä ja vanhempainohjausta. Päihteet ja riippuvuudet näytelleet iso osaa tuona aikana, sisältäen kaikkea alkoholista suonensisäisiin päihteisiin. Tämä maailma tuonut mukanaan seuraukset ja lieveilmiöt, jonka vuoksi kokemusta kertynyt myös rikollisuudesta, hyväksikäytöstä ja väkivallasta.

Asiakaskuntani

Haasteelliset elämänvaiheet, addiktiot, motivaatio- ongelmat, urheilijan uran eri vaiheet, Itsetunto ongelmat, kehonkuvan häiriöt, läheisriippuvuus, työ- ja opiskeluelämän haasteet sekä ihmissuhde ja perhe ongelmat/kriisit.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.