Etusivu / Löydä apua / Leena Sipilä

Leena Sipilä

Kouluttajapsykoterapeutti, Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Ryhmäpsykoterapia
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Minulla on pitkä kokemus mielenterveystyössä, sekä julkisella, että yksityisellä puolella. Edustan psykodynaamista psykoterapiasuuntausta. Psykoterapiaryhmiä olen ohjannut parikymmentä vuotta. Olen ryhmäpsykoterapeutti .
Psykoterapiasuuntaus
  • Ryhmäpsykoterapia
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina myötätuntoinen, asiakasta arvostava ja aktiivinen vuorovaikutuksessa. Olen joustava ja huumorintajuinen.minusta on tärkeää, että asiakas oppii paremmin tuntemaan itseään ja historiaansa, sekä hyväksymään itsensä sellaisena kuin on ja rohkaistuu myös muuttamaan elämäänsä niiltä osin kuin pystyy. Tavoitteena on parempi oman elämän hallinta ja isetunto ja itsetuntemus.

Mitä istunnoillani tehdään

Psykoterapiaryhmässä keskutelu on vapaata. Ryhmäläinen voi puhua asiasta, joka hänellä on mielessä ja muut ottavat keskusteluun osaa oman halukkuutensa mukaan. Ryhmässä voi kokeilla itselleen uutta roolia, mikä poikkeaa omasta roolista arjessa. Ryhmäläinen päättää itse, mistä haluaa puhua.
Ryhmässä saa halutessaan palautetta omasta tavastaan olla vuorovaikutuksessa ja tietysti ryhmässä saa tukea itselleen. Ryhmässä jaetaan kokemuksia ja tuntemukisa, sekä pohditaan tunne-elämän solmuja. Ryhmästä pyritään luomaan turvallinen paikka kertoa omista tuntemuksita ja ongelmista. Useille aiemmille ryhmäläisille ryhmäkokemus on ollut hyvä ja merkittävä.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Persoonallisuushäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen erikoissairaanhoitaja. Olen työskennellyt lastenpsykiatriassa, akuuttiosatolla ja poliklinikalla kuntapuolella.
Nykyään toimin omalla yksityisvastaanotollani. Minulla on yksilö ja ryhmäpsykoterapiapätevyys.

Asiakaskuntani

Etsin psykoterapiaryhmään uusia jäseniä. Ryhmä sopii lähes kaikkiin ongelmiin ja vaivoihin, joihin yksilöterapiakin sopii. Monet ongelmat ovat syntyneet vuorovaikutuksessa ja vuorovaikutuksessa ne voivat korjaantuakin. Ryhmä on oivallinen vuorovaikutuksensa monipuolisuuden vuoksi. Keskustelu ryhmässä on vapaata ja ehdottoman luottamuksellista. Ryhmäläiset eivät tapaa toisiaan ryhmän ulkopuolella. Terapeutti vastaa ryhmän turvallisuudesta.
Ryhmä sopii myös yksilöterapian jälkeen. Haastattelen kaikki ryhmään pyrkivät henkilöt.

Lisätiedot

Psykoterapiaryhmään etsitään uusia ryhmäläisiä.

Tutustumiskäynnin hinta

30,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Mikäli kelakorvaus on voimassa, on omavastuu 10€/ryhmä. Itsemaksavilla 25€/ryhmä