Etusivu / Löydä apua / Leena Boltar

Leena Boltar

Psykoterapeutti, Psykologi, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Keskusta
Helsinki, Pitäjänmäki
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Minulla on yli 30 vuoden työkokemus psyykkisen hyvinvoinnin palauttamisen ja vahvistamisen tukemisesta.Työskentelytapani on aktiivinen ja integroin kognitiivisia, ratkaisukeskeisiä ja toiminnallisia menetelmiä. Aikoja tällä hetkellä vain yksittäiseen konsultaatioon.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Hypnoosi Skeematerapia Interpersoonallinen psykoterapia (IPT)

Millainen terapeutti olen

Olen asiakasta ja yhteistyötä arvostava, kokenut, monipuolinen, laaja-alainen ja huumorintajuinen. Työskentelytapani on aktiivinen ja integroin kognitiivisia, ratkaisukeskeisiä ja toiminnallisia menetelmiä luovalla ja ennen kaikkea kulloisellekin asiakkaalle sopivalla tavalla. Minulla on psykodraamaohjaajan sekä johdon ja esimiesten työnohjaaja tutkinnot, rentoutusohjaajakoulutus ja työ-ja organisaatiopsykologian EuroPsy -erikoispätevyys. Minulle on tärkeää, että kaikki käyttämämme metodit pohjaavat vankkaan tieteelliseen näyttöön ja käyttökokemukseen. Panostan omaan jaksamiseeni mm. tekemällä kohtuullisesti töitä, lukemalla kaunokirjallisuutta, kuuntelemalla elävää musiikkia, käymällä elokuvissa & teatterissa , tanssimalla, kokkailemalla, hoilaamalla, käymällä omassa psykodraamaryhmässä sekä iloitsemalla riittävästi yhdessä ystävieni kanssa. Minulle on tärkeää osallistua toimintaan, joka on yhteiskunnallisesti merkittävää. Suhtaudun psykoterapiatyöhöni intohimoisen innostuneesti.

Mitä istunnoillani tehdään

Suosin 90 minuutin pituisia istuntoja, joissa erilaisia luovia ja toiminnallisia menetelmiä käytetään asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden edistämiseksi.Tutkimme millaista arvojensa mukaista hyvää elämää asiakaani haluaa viettää ja millä keinoin siihen päästään. Työskentelyn kohteena olevat, hyvinvointia horjuttaneet asiat, voivat liittyä menetyksiin, hankalia elämää rajoittavia oireita synnyttäneisiin kokemuksiin, pulmallisiin ihmissuhteisiin tahi vaikeisiin valintoihin. Tarvittaessa teemme välit selviksi häiritsevien menneisyyden haamujen kanssa. Kiinnitämme huomiota sisäiseen puheeseen ja harjoittelemme antoisampaan elämään johtavia toimintamalleja. Jaan mielelläni pitkän kokemukseni varrella karttuneita, asiakasta kiinnostavia ja hänelle istuvia, hyväksi havaittuja harjoituksia ja välityöskentelyn tehtäviä työskentelyämme tehostamaan. Tavoitteena on, että asiakkaani voi itse päättää millä päänsä täyttää ja elää niin iloisen merkityksellistä elämää kuin mahdollista.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen aloittanut ammatillisen urani vankila- ja erityisnuorisotyönpsykologina. Kymmenen vuotta toimin yksityisenä työyhteisökouluttajana ja ohjasin psykodraamaryhmiä. Minulla on paljon kokemusta työkseen esiintyvien ihmisten psyykkisestä valmennuksesta. Työnohjaajana asiakaskuntani on koostunut pääasiassa ammattiauttajista ja esimiehistä. Olen vetänyt vuosia myös Minä ja Miehet -teemakursseja. Kuntoutuspsykologina suurin asiakasryhmäni on ollut urvahtaneet lääkärit. Olen kehittänyt varhaisen välittämisen tueksi esimiehille suunnatun vaikeiden asioiden puheeksioton valmennuksen ja pidän edelleen koulutuksia toiminnallisten menetelmien käytöstä ryhmänohjauksessa. Osallistuin Kelan kehittämishankkeessa työhönkuntoutuksen kehittämiseen. Sain olla kehittämässä nuorille suunnattua mielenterveyskuntoutuksen kurssia. Parhaillaan suunnittelen mielentaitoihin liittyvää psyykkistä valmennusta ja osallistun nuorten oppimispulmien kuntoutusryhmien ja siihen liittyvien oppaiden kehittämiseen.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Keskustassa 45 min 100€, 90min 180€ ja Pitäjänmäen vanhalla rautatieasemalla 45min 85€ ja 90min 170€