Etusivu / Löydä apua / Lea Polso

Lea Polso

Psykoterapeutti, Psykologi, Ratkaisukeskeinen
Tampere, keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä psykoterapiaa, jonka tarkoituksena on löytää uusia näkökulmia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja niihin pulmiin tai oireisiin, jotka tällä hetkellä estävät sinua elämästä tavoitteidesi mukaista elämää. Uusia Kela-terapioita voin aloittaa alkusyksystä 2019.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Minulla on psykoterapeutin pätevyyden lisäksi kolmivuotinen hypnoterapeutin koulutus (TYT) ja pitkä kokemus hypnoosin monipuolisesta käytöstä, jota jatkuvasti syvennän mm. osallistumalla alan kansainvälisiin kongresseihin. Lisäksi minulla on EMDR-koulutus. Voimme käyttää myös erilaisia toiminnallisia menetelmiä, mielikuvaharjoituksia, tunteiden ja kehollisten kokemusten työstämisen tekniikoita – aivan miten on sinulle hyödyksi. Positiivisuus, avoimuus ja huumori ovat hyviä eväitä terapiaan ja eheytymisen matkalle.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani lähestytään pulmia ja elämän vaikeuksia luovasti eri näkökulmista ja voimavaroja sekä uusia mahdollisuuksia tunnistaen. Luovuus, toiminnalliset menetelmät sekä hypnoosin käyttö yhdessä sovittavin tavoin auttavat otsaryppyä siliämään ja johdattavat jumien ohi. Lämpimällä huumorilla on oma paikkansa terapiaprosessissa. Jokainen terapia kulkee omaa ainutlaatuista latuaan pitkän ja monipuolisen kokemuksen turvalliseksi luomassa maastossa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Persoonallisuushäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille erityishinta. Sopimuksen mukaan voidaan vaihdella istunnon kestoa.