Etusivu / Löydä apua / Lauri Varonen

Lauri Varonen

Kouluttajapsykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Vantaa, Tikkurila
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
41-v vaativan erityistason psykoterapeutti eli kouluttajapsykoterapeutti, jonka terapiaviitekehys on ratkaisukeskeinen. Lisäksi opiskelut psykodynaamisia menetelmiä. Olen kiinnostunut monenlaisista asiakkaista. Työote on aktiivista keskustelua, erilaisten näkökulmien tarjoamista ja harjoitteita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Erityismielenkiintoni ovat masennuksessa, ahdistuksessa, pakko-oireisissa häiriöissä, kriisitilanteissa, kaltoinkohteluissa, lastensuojeluongelmissa, koulupulmissa, seksuaalisissa identiteettikysymyksissä sekä seksuaalisissa ja fyysisissä väkivaltakokemuksissa. Samalla tykkään työskennellä myös parien, työyhteisöjen ja vanhempainohjauksen parissa.

Teen psykoterapiaa, työnohjausta, koulutusta, Ben Furmanin kehittämää muksuoppia ja aloitan skypeterapian tekemistä. Tykkään myös antaa kotitehtäviä asiakkailleni. Työssäni arvostan sitä, että asiakkaat opettavat minulle päivittäin uusiä näkökulmia työhöni.

Mitä istunnoillani tehdään

Istuinnoilla keskustellaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen ajankohtaisista muutoksista, edistymisistä ja samalla laajemmin koko asiakkaan elämästä ratkaisuhakuisesti. Asiakkaan elämäntilanteesta, taustasta ja diagnoosista riippuen voidaan tehdä harjoituksia tai tarjota erilaisia kotitehtäviä. Yleensä tapaamiseni kestävät 45-60 minuuttia. Tapaamisiin ovat tervetulleita myös vanhemmat tai puolisot, mikäli asiakas niin haluaa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Adoptio & sijoitus Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Pakko-oireinen häiriö
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt HYKS:sssä aikuis-, lasten- ja nuorisopsykiatrissa 7 vuotta ja yli 11 vuotta on vierähtänyt psykiatrisesti -orientoituneissa lastensuojelulaitoksissa. Esimiestyöstä minulla on kokemusta 10 vuotta. Psykoterapiaa olen tehnyt noin kymmenen vuotta ja työnohjausta 8 vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa ja nuorten (13-18v) kanssa myös. Lastenkotini esimiestyön takia myös lapsiasiakkaat ovat tervetulleita.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

.