Etusivu / Löydä apua / Laura Andersson

Laura Andersson

Koulutuksessa Psykologi, Ratkaisukeskeinen
Etäyhteydellä koko Suomi,
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen laillistettu psykologi (PsM) ja psykoterapeuttiopiskelija (ratkaisukeskeinen). Tarjoan psykologin keskusteluapua ja psykoterapiaopiskelijan vastaanottoja Turussa ja etäyhteydellä. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen ja tilaa antava. Turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Kunnioitan omia toiveitasi ja autan sinua löytämään ja tunnistamaan omia vahvuuksiasi ja voimavarojasi. Vastaanotolleni voit tulla juuri sellaisena kuin olet.

Työskentelen asiakaslähtöisesti ja uskon siihen, että asiakkaani ovat itse oman elämänsä parhaita asiantuntijoita. Terapeuttina tehtäväni on tukea sinua pieni askel kerrallaan kohti valitsemiasi tavoitteita.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisukeskeisessä terapiassa pääpaino on nykyisyydessä ja tulevaisuudessa menneisyyden sijaan. Annan tilaa ja aikaa pohdinnoillesi, mutta pyrin myös siihen, että löydät uusia toimintatapoja ja vaihtoehtoisia näkemyksiä tilanteeseesi.

Terapiassa kartoitetaan asiakkaan omia muutostoiveita ja etsitään keinoja niitä kohti kulkemiseksi. Tutkimme vahvuuksiasi, voimavarojasi ja aikaisempia onnistumisiasi. Toiveidesi mukaan terapiassa voidaan hyödyntää joustavasti myös muiden terapiasuuntausten menetelmiä ja harjoituksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt useita vuosia psykologina lasten, nuorten, aikuisten ja perheiden parissa sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Minulla on osaamista ja lisäkoulutuksia myös liikunta-ja urheilupsykologista teemoista, kriisityöstä ja luonto-ja eläinavusteisista menetelmistä. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni kaikenlaisten huolten kanssa!

Asiakaskuntani

Työskentelen kaiken ikäisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.