Etusivu / Löydä apua / Kristiina Silander

Kristiina Silander

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Helsinki
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen työskennellyt psykoterapeuttina yli 15 vuotta. Minulle voi varata ajan lyhyisiin terapioihin (esim vakuutusyhtiöt, kaupungin palvelusetelit, työterveys tai omakustanteinen). Minulla on voimavarakeskeinen ja kognitiivinen koulutustausta. Lisäksi minulla on työnohjaajakoulutus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen arvostava, kuunteleva ja keskusteleva. Jokainen terapiatyöskentely on yksilöllinen ja ainutkertainen. Minulle on tärkeää löytää se, missä erityisesti voin olla apunasi. Luotan asioiden käsittelyn ja prosessiin heittäytymisen voimaan ja muutoksen mahdollisuuteen.
Ehdotan toisinaan tehtäviä kotiin ja innostun usein tiivistämään asioita käyttöteorioiden muotoon. Olen työskennellyt pitkään sekä pariterapeuttina että yksilöterapeuttina.

Terapiatyön lisäksi teen työnohjauksia, valmennuksia ja työhyvinvointikoulutuksia eri alojen asiantuntijoille, johdolle ja hoitoalan henkilöstölle.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisen ja voimavarakeskeisen taustani kautta työskentelen paljon tietoisuustaitopainotteisilla menetelmillä. Terapiassa opetellaan tunnistamaan ajatuksia, tunteita ja niiden ohjaamaa toimintaa. Terapiassa voidaan haastaa omia ydinuskomuksia, jotka saattavat kulkea automaatioina ja uudelleen kirjoittaa niitä. Hyväksymis- ja omistautumispainotteisissa harjoitteissa (HOT) tutkitaan omia arvoja eri osa-alueilta ja rakennetaan toimintaa niitä kohti.
Erilaisissa itseä haittaavissa ja elämää vaikeuttavissa toimintamalleissa ja jumeissa puramme tilanteet ja tapahtumat sekä niiden taustat ja aloitamme rakentamaan uudenlaista suhtautumista ja toimintamalleja.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

LISÄKOULUTUKSET

Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon välineenä,

Työnohjaajakoulutus, Yritysjohtamisen ja johtamisen erityisammattitutkinto

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta