Etusivu / Löydä apua / Kristiina Silander

Kristiina Silander

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Helsinki
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen työskennellyt pari- ja yksilöterapeuttina yli 15 vuotta. Tällä hetkellä minulle voi varata ajan pääosin lyhyempiin terapioihin (esim vakuutusyhtiöiden, työterveyden tai omakustanteisesti). Minulla on voimavarakeskeinen ja kognitiivinen koulutustausta. Lisäksi minulla on työnohjaajakoulutus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen ja kannustava. Keskityn siihen mitä tässä ja nyt tapahtuu. Mitä tuot terapiassa esiin ja millaisiin solmukohtiin tarvitset apuani. Olen apunasi ja tukena kun etsit uusia näkökulmia ja haluat suunnata kohti toivomaasi tulevaisuutta. Annan mielelläni myös harjoitteita kotiin. Olen pitkään alalla toiminut psykoterapeutti. Olen työskennellyt sekä pariterapeuttina että yksilöterapeuttina.

Terapiatyön lisäksi teen työnohjauksia ja valmennuksia asiantuntijoille, johdolle ja hoitoalan henkilöstölle!

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani haluan saada aikaan hyvän työskentelysuhteen, joka on pohja koko terapialle sekä yksilö että pariterapiassa. Aina keskiössä on yksilöllinen lähestymistapa. Kognitiivisen ja voimavarakeskeisen taustani kautta työskentelen paljon tietoisuustaitopainotteisilla menetelmillä. Erityisesti Hyväksymis- ja omistautumispainotteiset (HOT) toimintatavat ovat työskentelytavoilleni ominaisia. Terapiaistunnoilla vahvistetaan omien tavoitteiden ja arvojen mukaista elämää ja suuntaa Usein hyvinkin pienet muutokset liikauttavat kokonaisuutta myönteiseen kehitykseen. Jumitilanteet helpottavat ja vaihtoehtoiset polut näyttäytyvät, kun tulee tietoiseksi omista ajatuksista, tunteista ja toimintatavoista.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

LISÄKOULUTUKSET

Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon välineenä,

Työnohjaajakoulutus, Yritysjohtamisen ja johtamisen erityisammattitutkinto

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta