Etusivu / Löydä apua / Kristiina Silander

Kristiina Silander

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Helsinki
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Minulla on kognitiivinen ja voimavarakeskeinen koulutustausta. Minulla vapautuu toisinaan aikoja pääosin lyhyempiin terapioihin (Helsingin kaupungin palveluseteli, vakuutusyhtiöt, omakustanteinen) Yksilöpsykoterapian lisäksi tapaan pareja, koulutan, konsultoin ja teen työnohjauksia/valmennuksia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen arvostava, kuunteleva ja keskusteleva. Jokainen terapiatyöskentely on yksilöllinen ja tavoitteet mietitään yhdessä terapian käynnistyessä sekä tarkastellaan pitkin prosessia. Uskon voimavarojen löytymiseen/ palautumiseen ja muutoksen mahdollisuuteen. Työotteeni on dynaaminen. Ehdotan usein tehtäviä kotiin ja tiivistän asioita käyttöteorioiden muotoon.
Terapiatyön lisäksi teen työnohjauksia, valmennuksia ja työhyvinvointikoulutuksia.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisen ja voimavarakeskeisen taustani kautta työskentelen paljon tietoisuustaitopainotteisilla menetelmillä. Terapiassa opetellaan tunnistamaan ajatuksia, tunteita ja niiden ohjaamaa toimintaa. Terapiassa voidaan haastaa omia ydinuskomuksia, jotka saattavat kulkea automaatioina ja uudelleen kirjoittaa niitä. Hyväksymis- ja omistautumispainotteisissa harjoitteissa (HOT) tutkitaan omia arvoja eri osa-alueilta ja rakennetaan toimintaa niitä kohti.
Erilaisissa itseä haittaavissa ja elämää vaikeuttavissa toimintamalleissa ja jumeissa puramme tilanteet ja tapahtumat sekä niiden taustat ja aloitamme rakentamaan uudenlaista suhtautumista ja toimintamalleja.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

LISÄKOULUTUKSET

Tietoisuustaidot terapian ja itsehoidon välineenä,
Työnohjaajakoulutus, Yritysjohtamisen ja johtamisen erityisammattitutkinto

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten aikuisten ja aikuisten kanssa. Erityisen paljon olen työskennellyt työuupumuksen, & stressin, masennuksen, sosiaalisten tilanteiden pelon, kriisien ja elämän muutoskohtien sekä ihmissuhdekysymysten teemojen parissa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta