Etusivu / Löydä apua / Kristiina Savonen

Kristiina Savonen

Psykoterapeutti, Toimintaterapeutti, Psykoanalyyttinen
HELSINKI, Katajanokka
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Haluatko tulla kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi arvokkaana ja merkityksellisenä yksilönä? Minä olen halukas kohtaamaan, kuulemaan ja näkemään sinut. Olen psykodynaaminen/psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykoanalyyttinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen toiminut aiemmin toimintaterapeuttina 12 vuotta mielenterveystoimistossa ja yksityisenä psykoterapeuttina vuodesta 2015 ensin Oulussa ja 2018 vuoden huhtikuusta Helsingissä. Työskentelyotteeni on myötätuntoinen, rauhallinen ja asiakasta arvostava mutta osaan olla myös turvalliset rajat jämptisti asettava. Yhdessä sinun kanssasi olen niin elettyä elämääsi, ihmissuhteitasi sekä ajatus- ja toimintamallejasi tutkiva sekä sinua ymmärryksen kasvun kautta armollisempaan että itseäsi arvostavampaan suhtautumiseen kannustava.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastavuoroinen keskustelu asiakkaan omaan terapiaprosessiin liittyen. Asiakas itse tuottaa käsiteltävää mielen materiaalia, jota yhdessä tutkitaan. Vastaanotolle tullessa ei tarvitse olla välttämättä etukäteen ajateltua käsiteltävää, vaan voi rauhassa antaa mielen nostaa ja tuottaa siinä hetkessä syntyneitä ajatuksia ja merkityksiä. Tarkoitus on hahmottaa ja havaita itselleen vahingollisia ja elämää hankaloittavia ajatus- ja käyttäytymismalleja, joita olisi hyvä muuttaa itselleen armollisemmiksi ja elämänhalua - iloa ja tyytyväisyyttä ylläpitäviksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin
Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelan tuen jälkeinen omavastuuosuus 42,40 käynniltä