Etusivu / Löydä apua / Kristiina Miettinen

Kristiina Miettinen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Etu-Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan kognitiivista psykoterapiaa yli 18-vuotiaille aikuisille. Hyödynnän paitsi kognitiivisen terapian perusmenetelmiä, myös skeematerapiaa, hyväksymis- ja omistautumisterapiaa sekä muita integratiivisia terapiamalleja – jos niin sovitaan. Voimme lähestyä pulmia myös puhtaan ratkaisukeskeisesti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Kuuntelen sinua rauhallisesti ja myötäelävästi, asiakkaanani olet minulle tärkeä. Vien keskustelua eteenpäin esittämällä kysymyksiä, jotka synnyttävät sinussa oivalluksia ja saavat sinut ymmärtämään paremmin ajatusmaailmaasi, tunteitasi ja käyttäytymistäsi. Huonovointisuutta ja ongelmia ylläpitävät ajattelu- ja toimintamallit, joiden juuret saattavat olla koko elämänhistorian mittaiset, alkavat silloin menettää valtaansa ja muutokselle tulee tilaa. Autan sinua löytämään uusia tapoja toimia ja ajatella. Tutkimme yhdessä, millainen elämä sinusta on mielekästä ja tavoittelemisen arvoista. Sen pohjalta asetamme käytännön tavoitteita, joita tuellani ryhdyt toteuttamaan pienin askelin.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamiset ovat vuorovaikutteista keskusteltua esille tuomistasi asioista. Aluksi käymme läpi syitä, joiden vuoksi olet hakeutumassa terapiaan. Teemme peruskartoituksen, jonka pohjalta sovimme yhdessä terapian menetelmistä ja tavoitteista. Annan pieniä välitehtäviä, jotka nopeuttavat muutosta ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteitasi. Saatamme tehdä myös elämyksellisiä harjoitteita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (Valvira, Kela), nelivuotinen kognitiivisen psykoterapian Master-tutkinto (Kela), kaksivuotinen terapeuttisen sielunhoidon koulutus, teologian maisteri.

Lisätiedot

Otan vastaan Etu-Töölössä Arkadiankadulla.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta