Etusivu / Löydä apua / Krista Maria Latvala

Krista Maria Latvala

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen parhaillaan kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Tarjoan koulutukseeni liittyviä lyhyt- ja pitkäkestoisia koulutuspsykoterapioita. Koulutusterapioihin ei saa kela-korvattavuutta. Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivisesti kuunteleva, jäsentävä ja itsehavainnointiin kannustava. Minulle on tärkeää kohdata jokainen asiakas arvostavasti ja kunnioittaen. Pyrin asiakkaan kanssa yhdessä tutkimaan ja jäsentämään hänen tilannettaan sekä lisäämään asiakkaan itseymmärrystä. Lisäksi määrittelemme yhdessä tavoitteen, jota kohti suunnistamme. Vastaanotolleni voit tulla esimerkiksi erilaisten ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöiden sekä tunne-elämän haasteiden vuoksi, uupumisongelmien kanssa, elämän erilaisissa muutos tai kriisitilanteissa, ihmissuhdevaikeuksien keskellä tai vain epämääräisen pahan olon kanssa. Voit tulla terapiaan myös vain pohtimaan uutta suuntaa elämääsi.

Mitä istunnoillani tehdään

Pääpaino istunnoissa on keskustelulla ja vuorovaikutuksen tarkastelulla. Pyrin luomaan turvallisen tilan avoimelle keskustelulle ja itsetutkiskelulle, jossa voit jakaa ajatuksiasi ja tunteitasi vapaasti. Istunnot ovat yhteistyötä, joissa pyrimme yhdessä rakentamaan ymmärrystä ja helpotusta tilanteeseesi. Sovimme yhdessä myös terapian keston ja tavoitteet. Voimme käyttää tapaamisissa myös erilaisia harjoitteita ja kehollisia menetelmiä. Olen perehtynyt myös psykofyysiseen työskentelyyn eli mielen ja kehon yhteyden huomioimiseen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen
Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

59,00

Lisätiedot hinnoittelusta