Etusivu / Löydä apua / Kirsi Penttinen

Kirsi Penttinen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Pajamäki
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tarjoan psyko-, seksuaali- (NACS) ja pariterapiaa (paripsykoterapeutti) sekä ryhmiä kriisitilanteessa oleville pareille eli Solmuja Parisuhteessa ryhmä. Peruspilareita terapialle ovat merkityksen antaminen omille kokemuksille; oman todellisuuden tiedostaminen ja muodostaminen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (aikuiset)

Lisäkoulutukset

Taideterapia Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Kehopsykoterapeuttinen koulutus

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen aktiivinen sekä tilaa antava. Vastaanotollani voi puhua mistä vaan aiheesta. Tavoitteenani on, että asiakas saa kokemuksen kuulluksi ja nähdyksi tulemisesta. Ohjaan asiakasta siihen, että hän itse löytäisi ratkaisuja ja oivalluksia omaan tilanteeseensa, minun ollessa tukena ja apuna. Olen asiakasta arvostava ja lähtökotanani on se, että asiakas itse parhaiten tietää mikä häntä mahdollisesti auttaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän toiminnallisia menetelmiä: maalaamista, tyhjää tuolia, roolin vaihtoa jne. - lähes mitä vain mikä auttaa ihmistä havainnoimaan itseään ja sitä kuinka hän tietyissä tilanteissa toimii. Näkyväksi tekeminen ja kokeminen auttaa pohtimaan ja miettimään, olisiko toimintamallia syytä muuttaa. Motivoin asiakkaita sanoittamaan kehollisia kokemuksiaan ja tuntemuksiaan, jotta oma tietoisuus itsekokemuksesta lisääntyy.

Tarjoan apua
Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt terapeuttina vuodesta 2005 yksilöiden ja parien kanssa. Ohjaan Solmuja Parisuhteessa ryhmiä, jotka on tarkoitettu kriisissä oleville pareille.
Minulla on 17 vuoden työkokemus erikoissairaanhoidosta psykiatrisessa sairaalassa kuntoutuspuolella.
Terapeuttinen viitekehykseni sisältää integroivasti hahmoterapeuttisen, psykodynaamisen sekä ratkaisukeskeisyyden teorian malleja.

Asiakaskuntani

Jos etsit keho-orientoitunutta psykoterapeuttia, ota yhteyttä. Psykofyysisen psykoterapian perusopinnot suoritettu.

Lisätiedot

Solmuja Parisuhteessa -ryhmät, katso http://penttinenkj.fi
Suomalainen eroseminaari- ryhmät , katso http://www.penttinenkj.fi
Rakastava valinta- parisuhteen parhaaksi- ryhmä, katso http://penttinenkj.fi
Eroanko.fi eroa pohtivalle tai jo eronnelle, toiminnallinen ryhmä jossa jokainen työstää omia prosessejaan toiminnalliseti, maalaten yms. tavalla. Ryhmän kesto 10- viikkoa, katso http://penttinenkj.fi
FB-Terapiapalvelut Penttinenkj

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapia 90,00e / 120,00e

Hinnat muuttuvat 01.03.21.
Kelaterarapia 88,00e

Pariterapia 1h 113,00e , 1,5h 133,00e