Etusivu / Löydä apua / Kirsi Mallea Jiménez

Kirsi Mallea Jiménez

Psykoterapeutti, Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Sörnäinen
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykologi ja integratiivinen psykoterapeutti. Minulla on vielä muutama päiväaika (ma, ti, to) vapaana Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. Voit tulla terapiaan myös omakustanteisesti, jolloin psykoterapian kestosta sovitaan erikseen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina melko välitön, lämmin ja tarkkaan asiakkaan kokemuksen ymmärtämiseen pyrkivä. Integratiiivinen psykoterapia sopii minulle, koska näen teoriat ihmismielestä ja sen häiriöistä väistämättä epätätäydellisinä mallinnuksina monimutkaisista ilmiöistä. Inhimillistä kokemusta kannattaa minusta lähestyä nöyrästi, ja tarpeen mukaan niin malleja kuin menetelmiä täydentäen tai muokaten. Tuen asiakasta kulloinkin merkittävältä tuntuvan työskentelyn kohteen löytämisessä eli pyrin tasapainottamaan aktiivisuutta ja tilan antamista asiakkaalle.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia minun kanssani on yleensä pääasiassa keskustelua, jossa tutkitaan asiakkaan kokemuksia, suhtautumistapoja ja tarpeita turvallisessa ilmapiirissä. Pidän tärkeänä sitä, että hankalienkin tunteiden kanssa ollaan ensin ja ne pyritään hyväksymään, ennen kuin etsitään mahdollisuuksia kokea toisin. Keskustelun ohella voidaan tarvittaessa esimerkiksi kirjata toistuvia ongelmallisia kokemuksia paperille yhteisesti tarkasteltavaksi, tai käyttää tietoisuusharjoituksia ja suggestioita tai hypnoosia. En pääsääntöisesti käytä kotitehtäviä tai muita valmiita harjoituksia. Terapiamenetelmistä keskustellaan ja ne valitaan yhdessä. Terapiasuhde itsessään voi olla osa hoidon parantavaa vaikutusta ja pyrin käyttämään sitä hyödyksi. Voin esimerkiksi kertoa, miten itse koen vuorovaikutuksen asiakkaan kanssa tai tuoda esiin, mikäli huomaan että asiakkaan ihmissuhteissa kohtaamat vaikeudet ilmenevät myös meidän välillämme. Osa tapaamisista on mahdollista toteuttaa videopuheluina.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt psykologina 13 vuotta, josta noin puolet aikuisten psykiatrisessa hoidossa ja puolet nuorten ja aikuisten opiskelijoiden mielenterveystyössä. Psyykkisten häiriöiden kirjo on tullut laajasti tutuksi, mutta tärkeämpänä oppina pidän jokaisen asiakkaan yksilöllisen kokemusmaailman tutkimista oireiden takana. Olen käynyt kurssin hypnoosin perusteista, ja hyödynnän sitä silloin tällöin asiakastyössä mikäli tämä on asiakkaasta luontevaa ja hänen tarpeisiinsa sopivaa.

Lisätiedot

Vastaanotto on osa Kandela terapiapalveluja ja sijaitsee fyysisesti suunnilleen Sörnäisten ja Hakaniemen metroasemien puolivälissä, Kaiku-korttelissa. Vastaanoton yhteydessä on odotustila wc. Esteetön sisäänkäynti on mahdollinen, annan siihen pyydettäessä ohjeet.

Tutustumiskäynnin hinta

100,00

Vakiokäynnin hinta

100,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Terapiatalo Kandelan osuus hinnasta käytetään setlementtiyhdistysten yleishyödylliseen ja maksuttomaan psykososiaaliseen työhön, kuten sukupuolisensitiiviseen nuorisotyöhön ja seksuaaliväkivaltaa kohdanneiden tukipalveluihin. Tämä sopii arvomaailmaani.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I'm a psychologist and psychotherapist with work experience with adults and teenagers over 16. It is possible to get Kela funding to partly cover therapy costs (referral by a psychiatrist and approval from Kela have to be obtained independently). I have experience working with people with varied psychological difficulties, most commonly depression, anxiety, self-esteem issues, relationship difficulties or unresolved issues from the past. Integrative psychotherapy applies different theoretical models and therapeutic techniques. Therapy with me usually involves mostly talking, which can be complemented with visual aids, mindfulness or hypnosis, if these seem suitable. For me it is important to allow room for your painful experiences in a safe environment before trying to change feelings. I encourage you to find what's most important to work with in each session, although the main focus will be negotiated when beginning therapy.