Etusivu / Löydä apua / Kirsi Forss

Kirsi Forss

Psykoterapeutti, Toimintaterapeutti, Kriisi- ja trauma
Turku, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tarjoan koulutuspsykoterapiaa opiskelijahinnoin. Opiskelen traumapsykoterapeutiksi Oulun yliopistossa vakaviin kiintymyssuhdetraumoihin suuntautuvassa psykoterapiakoulutuksessa. Pohjakoulutukseltani olen toimintaterapeutti ja erityistason seksuaaliterapeutti.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
  • Muu
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen empaattinen, läsnäoleva, myötätuntoinen ja tilaa antava. Luottamuksellinen, turvallinen ja häpeää vähentävä työskentely on minulle erityisen tärkeää. Työskentelyotteeni on kunnioittava, rauhallinen ja ymmärtäväinen.

Minulle on tärkeää kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Voit puhua mistä tahansa asiasta luottamuksellisesti ja avoimesti, ei ole asiaa, josta et kehtaisi kertoa. Vastaanotollani on lupa puhua myös kaikista seksuaalisuuteen liittyvistä asioista.

Traumapsykoterapiassa terapeutti on aktiivinen. Pyrin lisäämään sinun oman mielesi tutkimista tarkentavilla kysymyksillä, ohjaamalla huomiosi kehosi kuunteluun ja kehollisten reaktioiden huomioimiseen ja ymmärtämiseen.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnot alkavat yhteisellä tilanteen kartoittamisella ja asiakas itse päättää, mistä on halukas keskustelemaan. Istunnoilla voidaan käyttää perinteisen vuorovaikutuksellisen keskustelun rinnalla erilaisia harjoitteita esim. kehollisia läsnäoloharjoitteita, rentoutusharjoitteita, vireystilan arviointivälineitä sekä standardoituja arviointimenetelmiä. Minulle on luntevaa käyttää erilaisia terapiamenetelmiä, mikäli asiakas kokee ne hyödyllisinä.

Traumapsykoterapiassa keskitytään usein aluksi vakauttamiseen, joka tarkoittaa arjen hallinnan vahvistamista. Tutkimme yhdessä arjen tilanteita, jotka tuovat sinulle voimia, toivoa ja tasapainoa. Sen lisäksi tarkastelemme menneisyyden traumaattisten tapahtumien näyttäytymistä tässä hetkessä ja harjoittelemme keinoja kohdata oireita laukaisevia tilanteita. Voimme käyttää myös EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) menetelmää traumatapahtumien hoitamiseen.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Pahaan oloon Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin
Erityiskohderyhmät
Neuropsykiatriset potilaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani toimintaterapeutti (AMK), auktorisoitu seksuaalineuvoja ja erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Olen toiminut yli 20 vuotta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla niin yksityisellä, julkisella ja järjestösektorilla erilaisissa lasten, nuorten ja perheiden kuntoutuksen aloilla. Olen tottunut kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita, niin perheitä kuin lapsia, nuoria ja aikuisia. Erityisosaamiseni on neuropsykiatriset asiakkaat, seksuaalisuuteen, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvät kysymykset sekä traumaattiset kriisit.

Asiakaskuntani

Työskentelen pääasiassa aikuisten kanssa. Erityisesti varhaiseen kiintymyssuhteeseen liittyvä traumatisoituminen, kuten altistuminen väkivallalle tai seksuaaliselle kaltoinkohtelulle ovat tapahtumia, joihin traumapsykoterapialla voi olla annettavaa.

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.