Etusivu / Löydä apua / Katri Sollman

Katri Sollman

Koulutuksessa Fysioterapeutti, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Etäyhteydellä koko Suomi,
Helsinki, Keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen pohjakoulutukseltani fysioterapeutti. Olen valmistunut hahmoterapeutiksi vuonna 2015 ja käynyt psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutuksen vuonna 2020. Olen tällä hetkellä KKT- koulutuksessa. Työskentelytapani on kokonaisvaltainen; asiakkaan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukeva.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina empaattinen, avoin, rohkea ja aktiivinen. Työskentelyotteeni on tilaa antava ja kokonaisvaltainen; kehon ja mielen yhteyttä vaaliva. Keho on viisas. Kehon kautta voidaan saada yhteys usein tiedostamattomiin kokemuksiin ja tunteisiin. Vanhuuteni ovat mutkattomuus, maanläheisyys, empaattisuus, huumorintajuisuus sekä pitkän elämän tuoma elämänkokemus.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Opiskelen KKT - terapeutiksi, joten käytän istunnoilla KKT- menetelmiä kuten itsehavainnointia, sovellettua rentoutta, altistusta, reagoinnin ehkäisyä yms. Terapian tavoitteena on selvittää yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan ongelmalliset ajatus ja käyttäytymismallit sekä tehdä yhdessä asiakkaan kanssa käyttäytymisanalyysi, johon terapia pohjautuu.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Kipuun liittyvät vaikeudet Aivovammat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 15 vuotta kroonisten kipupotilaiden kanssa ja olen suorittanut kivun erikoistumisopinnot Stadiassa, Helsingissä vuonna 2005.

Asiakaskuntani

Minua kiinnostaa erityisesti ahdistusoireyhtymät, fobiat, pakko- oireet, paniikkihäiriöt ja sosiaalisten tilanteiden pelko, uniongelmat sekä stressiperäiset ongelmat.

Tutustumiskäynnin hinta

70,00

Vakiokäynnin hinta

70,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.