Etusivu / Löydä apua / Katri Merinen

Katri Merinen

Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kriisi- ja trauma
Oulu,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Parit Perheet Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen mielenterveystyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK), opiskelen Oulun yliopistolla Traumapsykoterapiaa. Tarjoamani koulutuspsykoterapia on osa psykoterapeutin opintojani ja työskentelyäni ohjaa säännöllinen ja tiivis työnohjaus.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Työotteeni on integratiivista, vastavuoroista ja empaattista. Vahvuuteni on kehon ja mielen yhteyden löytäminen ahdistuksen ja mielialaoireiden hallinnassa. Koulutuspsykoterapian tavoitteet, kesto ja tiheys sovitaan asiakaslähtöisesti ja yksilöllisesti yhteistyösuhteen alussa. Minulla on monipuolista työkokemusta mielenterveyden hoitamisesta ja tukemisesta eri ikäryhmien sekä perheiden parista.

Mitä istunnoillani tehdään

Traumapsykoterapia on kehitetty tukemaan traumaattisten tapahtumien käsittelyä ja traumaperäisten häiriöiden hoitoa. Traumapsykoterapian eteneminen ja kesto riippuvat eri tekijöistä, kuten onko kyse yksittäisestä traumakokemuksesta vai pitkäkestoisesta traumatitisoitumisesta. Asiakkaan oirekuva voi vaihdella muistoista, peloista, keho aistimuksista tai itseä kohtaan muodostuneista kielteisistä ajatuksista/uskomuksista.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Persoonallisuushäiriöt Raskaus & synnytys Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen opiskellut skeematerapian perusteet ja lisäksi olen käynyt EMDR I tason koulutuksen, menetelmiä voidaan hyödyntää asiakastyössä. EMDR II tason koulutus toteutuu 2020 vuoden aikana.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta