Etusivu / Löydä apua / Katri Juntunen

Katri Juntunen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Oulu, Linnanmaa
Oulu, Linnanmaa
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen työskennellyt psykiatrisessa lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa pitkään. Musiikkiterapian ja psykoterapian koulutettavan terapiani on asiakkaan tarpeista käsin yhdistettyä integratiivista psykoterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret)

Lisäkoulutukset

Skeematerapia Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen Musiikkiterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja pyrin asiakassuhteessa vuorovaikutukseen, yhteistyöhön sekä kysymyksin herättelen itsetutkiskeluun ja pohdintaan. Vahvuutenani on avoin dialogisuus, jossa pyrin lempeään suorapuheiseen lähestymiseen ja sinua kuunnellen sekä tukien. Tämä on usein asiakkaiden antamaa hyvää palautetta terapeuttisesta työskentelystä kanssani.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän työskentelyssäni luovia keinoja ja erilaisia keskustelua tukevia menetelmiä. Huomioin lähestymistavassani ihmisen elämänkaaren vaiheet ja siinä tapahtuneet muutokset. Lähde mukaani kohti tutkimusmatkaa itseesi ja haluttuun muutokseen. Työskentelyssäni on tärkeää huomioida sinun voimavarat ja elämäntilanne, jolloin voin auttaa sinua terapian tavoitteen ja syvyyden säätelemisessä. Toisinaan annan kotitehtäviä tai harjoitteita esim. ahdistuneisuuden lievittämiseen. Lisäksi vastaanotollani on Fysioakustinen tuoli, jota voidaan käyttää stressin, kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen tai keholliseen ali-tai ylivireyden purkamiseen tai aktivoimaan sinua.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Kipuun liittyvät vaikeudet Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Neuropsykiatriset potilaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, suuntautunut kriisi-ja akuutti sekä psykiatriseen hoitotyöhön lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa. Työskentelin lasten- ja nuorten psykiatrialla yli viisi vuotta. Tällä hetkellä työskentelen tiimivastaavana, psykiatrisena sairaanhoitajana Traumakuntoutuksessa: maahanmuuttajat, joilla on trauma taustaa. Olen musiikkiterapeutti, Valvira pätevä. Minulla on Kelan kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnälisen musiikkiterapian palveluntarjoaja sopimukset. Täydennyskoulutusta minulla on Skeematerapiasta, Musiikki- ja mielikuvat mielenterveyden edistämisessä (GIM), useita eri kuntoutuksen lyhyt koulutuksia mm. trauma, ADHD, Asperger, kiintymyssuhde- ja kehitykselliset häiriöt, masennus jne. Olen työskennellyt terapeuttina masennus, ahdistus, uupumus, neurologisten, autististen tai kehityksellisten häiriöiden, traumataustaisten ja lastensuojelun asiakkaiden kanssa yli neljä vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten kanssa.

Lisätiedot

Vastaanotot tapahtuvat toimitilallani, teen lisäksi koti- ja laitoskäyntejä.
Lisätietoa psykoterapia koulutettavan vastaanotosta katri.juntunen@gmail.com tai p. 044-5854575.

IG
FB
Musiikkiterapia Laulava Joutsen

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia koulutettavan vastaanotto:

läsnä- ja etäterapia
45min 40€
60min 52€
75min 64€
90min 76€

Matkakulut sovitaan sopimuksella erikseen.
Sopimuksen mukaan laskutus.

Musiikkiterapia 80€/45min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Reception of psychotherapy Trainee in Integrative Psychotherapy.