Etusivu / Löydä apua / Katri Juntunen

Katri Juntunen

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Integratiivinen
Oulu, Linnanmaa
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen työskennellyt psykiatrisessa lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa pitkään. Musiikkiterapian ja psykoterapian koulutettavan terapiani on asiakkaan tarpeista käsin yhdistettyä integratiivista psykoterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (lapset) Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (nuoret)

Lisäkoulutukset

Skeematerapia Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen Musiikkiterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä ja pyrin asiakassuhteessa vuorovaikutukseen, yhteistyöhön sekä kysymyksin herättelen itsetutkiskeluun ja pohdintaan. Vahvuutenani on avoin dialogisuus, pyrin lempeän lähestymisen, kuuntelemisen ja tukemisen avulla vakauttamaan vointiasi. Tämä on usein asiakkaiden antamaa hyvää palautetta terapeuttisesta työskentelystä kanssani.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyödynnän työskentelyssäni lerilaisia keskustelua tukevia menetelmiä ja tarpeen mukaan luovia keinoja. Huomioin lähestymistavassani ihmisen elämänkaaren vaiheet ja siinä tapahtuneet muutokset. Lähde mukaani kohti tutkimusmatkaa itseesi ja haluttuun muutokseen. Työskentelyssäni on tärkeää huomioida sinun voimavarat ja elämäntilanne, jolloin voin auttaa sinua terapian tavoitteen ja syvyyden säätelemisessä. Toisinaan annan kotitehtäviä tai harjoitteita esim. ahdistuneisuuden lievittämiseen. Lisäksi vastaanotollani on Fysioakustinen tuoli, jota voidaan käyttää stressin, kiputilojen lievittämiseen ja rentoutumiseen tai keholliseen ali-tai ylivireyden purkamiseen tai aktivoimaan sinua.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Kipuun liittyvät vaikeudet Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Neuropsykiatriset potilaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, suuntautunut kriisi-ja akuutti ja psykiatriseen hoitotyöhön lasten, nuorten ja aikuisten kuntoutuksessa. Työskentelin lasten- ja nuorten psykiatrialla yli viisi vuotta. Työskentelen palvelukoordinaattorina, psykiatrisena sairaanhoitajana Traumakuntoutuksessa: maahanmuuttajat, joilla on trauman, masennuksen tai ahdistuneisuuden oireita. Lisäksi olen musiikkiterapeutti, Valvira pätevä. Olen Kelan kuntoutuspsykoterapian ja vaativan lääkinnälisen musiikkiterapian palveluntarjoaja. Täydennyskoulutukset: Skeematerapia, Musiikki- ja mielikuvat mielenterveyden edistämisessä (GIM), useita eri kuntoutuksen lyhytkoulutuksia mm. trauma, ADHD, Asperger, kiintymyssuhde- ja kehitykselliset häiriöt, masennus. Olen työskennellyt terapeuttina: masennus, ahdistus, uupumus, neurologiset, autismi tai kehitykselliset häiriöt, psykoottisuus, trauma ja lastensuojelu. Keho ja mieli-tietoinen työote itsesäätelyn tueksi kulkee kaikessa terapeuttisessa työskentelyssäni mukana.

Asiakaskuntani

Työskentelen kaikenikäisten kanssa.

Lisätiedot

Vastaanotot tapahtuvat toimitilallani, teen lisäksi koti- ja laitoskäyntejä.

IG
FB
Musiikkiterapia Laulava Joutsen

Tutustumiskäynnin hinta

40,00

Vakiokäynnin hinta

40,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapia koulutettavan vastaanotto:

läsnä- ja etäterapia
45min 40€
60min 52€
75min 64€
90min 76€

Matkakulut sovitaan sopimuksella erikseen.
Sopimuksen mukaan laskutus.

Musiikkiterapia 80€/45min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Reception of psychotherapy Trainee in Integrative Psychotherapy.