Etusivu / Löydä apua / Katja Laurinen

Katja Laurinen

Psykoterapeutti, Psykiatri, Integratiivinen
Loimaa,
Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen koulutukseltani nuorisopsykiatrian ja psykiatrian erikoislääkäri sekä integratiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus psykiatrian erikoissairaanhoidosta. Hoidan pääasiallisesti nuoria ja nuoria aikuisia. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Tärkeitä arvoja minulle psykoterapeuttina ovat luottamuksellisuus, aitous ja asiantuntijuus. Työskentelyotteeni on rauhallinen ja yhteistyöhön pyrkivä. Psykoterapeuttina käytän kognitiivisia menetelmiä, mutta erityisesti nuorten psykoterapiassa tärkeää on huomioida myös kehityksellinen näkökulma. Minulla on valokuvaterapian menetelmä -ohjaajan koulutus ja valokuvia voidaan käyttää työskentelymenetelmänä psykoterapiassa.

Mitä istunnoillani tehdään

Tarjottu hoito on yksilöpsykoterapiaa ja perustuu integratiiviseen työotteseen. Psykoterapiassa on tarkoitus yhdessä tutkia ja jäsentää miten asiakas kokee ja tulkitsee mielessään tapahtumia, tilanteita ja itseään. Psykoterapian yhtenä tavoitteena on lisätä asiakkaan itseymmärrystä sekä löytää uudenlaisia selviytymiskeinoja. Yksilölliset tavoitteet määritellään psykoterapian alkuvaiheessa. Nuorten psykoterapian yhteydessä tavataan vanhempia ohjauskäynneillä.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

87,60

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinnasto 1/2021 alkaen.