Etusivu / Löydä apua / Katja Koskinen

Katja Koskinen

Koulutuksessa Psykologi, Integratiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykologi ja integratiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa. Tarjoan psykoterapeuttikoulutukseni puitteissa koulutusterapiaa aikuisille. Hoidon pituus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Myös yksittäiset tuki- ja konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Integratiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina aktiivisesti neuvotteleva mutta tilaa antava, johdonmukainen ja turvallinen. Pidän ensiarvoisena kantavaa terapiasuhdetta, jossa asiakas voi kokea tulevansa kohdatuksi ja ymmärretyksi. Korostan työskentelyssäni yhteistyön merkitystä ja kunnioitan asiakkaan kokemusmaailman ainutkertaisuutta.

Pyrin mahdollistamaan rauhallisen tilan, jossa on vapaus lähestyä mieltä askarruttavia ja haasteellisia kokemuksia, ajatuksia, tunteita ja kehollisia tuntemuksia omassa tahdissa. Työskentelytapani vaihtelee vuorovaikutuksen mukaisesti, mutta sen ytimessä ovat yhteinen tutkiminen ja uudenlaisten merkitysten ja ymmärryksen rakentuminen.

Mitä istunnoillani tehdään

Yhteistyömme alkuvaiheessa kartoitamme haasteitasi ja kysymyksiäsi liittyen kokonaistilanteeseesi, toiveitasi ja muutoksen tarvetta. Nämä tekijät auttavat meitä yhdessä löytämään tavoitteita käynnistyvälle psykoterapiaprosessille. Koulutuksessani perehdyn erilaisiin psykoterapiasuuntauksiin, mikä valmistaa minua pohtimaan, millaisesta työskentelystä voisi olla apua. Kuitenkin niin, että neuvottelemme työskentelymme suunnasta ja erityisistä psykoterapiatekniikoista aina yhteisesti.

Työskentelyssä pyrin keskustelun keinoin lähestymään sinulle keskeisiä kokemuksia ja rakentamaan kanssasi niistä uutta ymmärrystä. Kuulostelen säännöllisesti kokemuksiasi työskentelystämme ja myös mahdollisia esteitä sen suhteen. Seuraan lisäksi sitä, että työskentelymme vastaa sinulle sopivaa etenemistahtia. Osana työskentelyämme sovimme terapiaprosessia suojaavista käytännöistä, joiden toteutumisesta huolehdin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on kokemusta monenlaisten mielenterveyden ongelmien parissa työskentelystä ja työtapojen kehittämisestä psykiatrian avo- ja sairaalapalveluissa julkisessa erikoissairaanhoidossa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta