Etusivu / Löydä apua / Katja Kleemola-Myyryläinen

Katja Kleemola-Myyryläinen

Psykoterapeutti, Sosionomi, Ratkaisukeskeinen
Sipoo, Nikkilä
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Teen ratkaisukeskeisellä viitekehyksellä psykoterapiaa, johon on mahdollista yhdistää myös eläinavusteisia vuorovaikutusharjoituksia joko koirien tai hevosten kanssa. Koulutukseltani olen erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, EASEL®Coach, sosiaalikasvattaja ja mielisairaanhoitaja.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen asiakkailleni aidosti läsnä, kuuntelen, kuulen ja arvostan heitä . Haluan antaa asiakkailleni jokaisella käynnillä kokemuksen ymmärretyksi tulemisesta. Voin aktiivisesti ehdottaa asiakkailleni ammatillisia näkemyksiäni ja asiakkaat itse päättävät, mitkä niistä heille sopivat. Käytän työssäni myös erilaisia psykoedukatiivisia työkaluja, jotka auttavat asiakkaitani paremmin ymmärtämään omaa tilannettaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Ratkaisukeskeinen psykoterapia on hoitomenetelmä, jonka avulla etsitään ratkaisuja asiakkaan elämänvaikeuksiin hyödyntämällä hänen osaamistaan ja voimavarojaan. Painopiste on asiakkaan asettamissa tavoitteissa ja keinoissa niiden saavuttamiseksi. Keskusteluissa käsitellään asioita, jotka asiakas itse kokee itselleen tärkeiksi ja hyödyllisiksi. Menneisyyden vaikeuksiin etsitään uusia näkökulmia, joita voidaan käyttää tulevaisuuden voimavaroina.

EASEL®-työmuoto on sosioemotionaalisten tunnetaitojen vahvistamisen ohjausmenetelmä (experiential social emotional learning), jonka avulla asiakkaat kehittävät vuorovaikutus- ja tunnetaitojaan, joita he tarvitsevat tasapainoisten ihmissuhteiden luomiseen ja työ- ja kouluelämässä menestymiseen.

Eläinavusteisessa psykoterapiassa yhdistän terapiaprosessiin eläinavusteisen EASEL®-työmuodon, jonka vuorovaikutusharjoituksia tehdään työmuotoon koulutetun koiran/hevosen kanssa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Syömishäiriöiset potilaat Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pitkään työskennellyt hoitajana HUS/HYKS Psykiatriassa, jossa olen hoitanut monenlaisia mielenterveyteen liittyviä sairauksia ja vaikeuksia. Psykoterapiayrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 ja vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset asiakkaat.

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikenlaiset ja -ikäiset asiakkaat. Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana toimin 16-67-vuotiaille asiakkaille.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Eläinavusteisen psykoterapian hinta ja kesto sovitaan erikseen.