Etusivu / Löydä apua / Katja Kiuru

Katja Kiuru

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Perheterapia
Rovaniemi, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Perhe- ja yksilöpsykoterapiaa, kokemuksellista oppimista ja keskusteluapua luontoympäristössä. Työskentelymme sopii monenlaisille pareille, perheille ja yksilöille. Perheterapiasta voi hakea KELA korvausta. Halutessasi voimme liittää työskentelyyn luonto- ja eläinavusteisia elementtejä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen lämmin, suora ja kannustava. Ajattelen että kaikella olevalla on sama arvo ja että meillä kaikilla on lupa kasvaa, kehittyä ja tulla omaksi itseksemme. Ihmiseksi kasvamiseen tarvitsemme toisiamme ja usein uusi näkökulma avaa lisää mahdollisuuksia siihen. Itsetuntemus lisää itsehallintaa, joka puolestaan mahdollistaa sosiaalisten suhteiden parantumisen ja myötätunnon lisääntymisen myös itseä kohtaan. Kaikki tämä johtaa vastuullisiin päätöksiin omassa elämässä, perheenjäsenenä kumppanina ja vanhempana. Terapeuttina kuljen rinnallasi. tarjoan vaihtoehtoja ja joskus haastan kohtaamaan niitä vaikeampiakin aiheita, aina kuitekin empaattisesti ja turvallisesti, sinun tahtiisi.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisissamme koet onnistumisen iloa, aitoja kohtaamisia ja saat mahdollisuuden kulkea uusiin maisemiin. Saatat tuntea myös surua, haavoittuvuutta ja ehkä jopa pelkoa kohdatessasi elämäsi kipukohtia, mutta kaikki tämä tehdään yhdessä, turvallisesti ja sinun tahtiisi. Tapaamisten aikana tutustutaan, keskustellaan, tutkitaan ja opitaan, leikitään ja löydetään uusia ajatuspolkuja sekä työkaluja arjen ja elämän hyväksi. Työskentelyyn voi liittyä piirtämistä, kirjoittamista tai kotitehtäviä ja siihen voidaan sinun niin halutessasi liittää myös luonto- ja eläinavusteisia kokemuksia talliympäristössä, kentällä, nuotiolla tai vaikkapa metsässä liikkuen.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

EASEL® Trainer ja työnohjaaja (STORy), kokemuksellinen tunnetaitovalmennus ja sosiaalinen neurotiede, kiintymyssuhdetyöskentely erityisesti lastensuojelun toimintaympäristössä .

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perheterapia 110h
Yksilötapaaminen 85e/h