Etusivu / Löydä apua / Katja Hietamies

Katja Hietamies

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Kouvola, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Terapeuttina kohtaan sinut aidosti ja hyväksyvästi. Tärkeää on luottamuksellinen ja turvallinen yhteistyösuhde kohti toivottua muutosta ja hyvinvoinnin lisääntymistä. Tarjoan ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa ja ratkaisukeskeistä koulutuspsykoterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen osallistuva, keskusteleva ja hyväksyvä, asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää asiakkaan kokemus kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisesta. Aito ja läsnäoleva kohtaaminen on minulle tärkeää. Tasavertaisessa yhteistyösuhteessa on turvallista ja luottamuksellista puhua itselle merkittävistä ja tärkeistä asioista. Terapeuttina pyrin vahvistamaan asiakkaan toiveikkuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Lisäämään hyvinvoinnin ja hallinnan tunnetta omassa elämässä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Mitä istunnoillani tehdään

Vastaanotolle voi tulla erilaisten, sekä pienten että isompien, ongelmien tai haasteiden kanssa. Jokaisella on oikeus omannäköiseen, omia arvoja ja hyvinvointia tukevaan elämään. Asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Työskennellään tavoitteellisesti kohti toivottuja muutoksia, asiakkaan omaan tahtiin. Jokaisella meistä on vahvuuksia ja olemassa olevia olevia keinoja selvitä elämän kriiseistä ja näitä keinoja vahvistetaan ja tuodaan näkyväksi. Asiakas voi terapiassa saada uusia näkökulmia ja keinoja, jotka tukevat haluttua muutosta ja lisäävät toiveikkuutta.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Kaksisuuntainen mielialahäiriö Kipuun liittyvät vaikeudet Lastensuojelun asiakkaat Neuropsykiatriset potilaat Pakko-oireinen häiriö Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Taustaltani olen sairaanhoitaja (AMK) suuntautunut mielenterveystyöhön ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston koulutuksessa 2022-2025. Olen työurani, noin 18 vuoden ajan, työskennellyt psykiatriassa erilaisissa työtehtävissä nuoriso-ja aikuispsykiatriassa. Myös kriisityöstä minulla on vuosien kokemus. Keväästä -21 olen toiminut myös Nuottivalmentaja, jossa työskennellään nuoten 16-29 vuotiaiden kanssa.

Asiakaskuntani

Työskentelen mielelläni erilaisten elämänkriisien, masennus- ja ahdistusongelmien ja erilaisten riippuvuuksien parissa. Työskentelen kaiken ikäisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.