Etusivu / Löydä apua / Kati Kyyrö

Kati Kyyrö

Psykoterapeutti, Sosionomi, Pariterapia
Helsinki, Kamppi/Kaivopuisto
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen voimavarakeskeinen perhe- ja paripsykoterapeutti. Voit tulla vastaanotolleni yksin, pariskuntana, moniskuntana tai millä tavalla itse haluatkin suhteesi määritellä. Mahdollisuus myös videotapaamisiin. Vastaanottoni on Terapiatalo Quulla Kampissa sekä Helsingin Kaivopuistossa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Voimavarakeskeinen perheterapia
Millainen terapeutti olen

Näen, että yksilöiden voima ja vastaukset ovat heissä itsessään ja tehtäväni terapeuttina on kutsua tutkimaan niitä avoimessa ja turvallisessa ympäristössä. Pyrin olemaan avara sekä moniääninen ja välttämään valmiita oletuksia elämästä tai oikeanlaisen elämän määrittelystä.
Koen ihmisyyden pitkälti rakentuvan suhteista ja suhteissa. Myös muodostuvan terapiasuhteen kautta on mahdollista havaita uusia mielen muutoksia ja liikettä kohti haluttuja tavoitteita. Koen muutoksissa olevan informaation tarkastelun merkitykselliseksi.

Sukupuolen moninaisuuden kysymykset sekä monisuhteisuus ovat aiheina minulle tuttuja ja tutkin niitä mielelläni asiakkaitteni kanssa. Voit tulla vastaanotolle yksin, pariskuntana, moniskuntana tai millä tavalla itse haluatkin suhteesi määritellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyn tavoitteet ja pituus määritellään yhdessä asiakkaan toiveiden mukaan. Pyrin luomaan ilmapiirin, jossa on mahdollista kuulla toista ja tulla myös itse kuulluksi. Haluan tutkia asiakkaiden kanssa myös heidän elämänhistoriaansa ja siinä olleita tapahtumia. Työskentelyn pääpaino on kuitenkin siinä, miten nämä asiat tänä päivänä vaikuttavat heidän elämäänsä ja miten näiden asioiden kanssa olisi hyvä olla nyt sekä tulevaisuudessa, jotta elämä voisi olla mahdollisimman hyvää. Tavoitteena on, että pulmat eivät jumiudu.

Tarjoan apua
Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut Suomen Punaisella Ristillä vuodesta 2009. Työni sisältää pitkäkestoisia prosesseja, kuten myös akuuttien kriisien auttamistyötä, niin yksilöiden kuin perheidenkin kanssa. Perhetyön osaamiseni ulottuu myös vanhempien välisten suhteiden kanssa työskentelyyn. Työni on aina ollut terapeuttisen viitekehyksen omaavaa ja siksi syvempi osaaminen ihmissuhdetyöhön kannusti minua jatko-opintoihin. Olen toiminut myös kulttuuri- ja taidealalla, mistä johtuen käytän työssäni myös toiminnallisia menetelmiä. Uskon erilaisten keinojen voimaan auttamistyössä, ja tarvittaessa pyrin käyttämään niitä myös terapiaviitekehyksen alla.

Asiakaskuntani

Tarjoan psykoterapiaa suhteissa eläville, jotka toivovat tukea elämäntilanteeseensa ja ovat halukkaita tutkimaan yhdessä mahdollisia muutoksia suhteissaan sekä yksilöasiakkaita, jotka haluavat tutkiskella suhteitaan tai muita elämänsä teemoja.

Tutustumiskäynnin hinta

150,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pari/monisuhdeterapiakäynnin hinta on alk. 150e. Pari/monisuhdeterapiassa käynnit ovat tavallisesti 2-4 viikon välein, joskin tapaamistiheys sovitaan aina yksilöllisesti tarpeiden mukaan.
Teen myös yksilöterapiaa. Yksilökäynnin hinta on alk. 70e. Myös yksittäisen terapiakäynnin varaaminen on mahdollista.

Halutessasi sopia tapaamisen, voit ottaa suoraan minuun yhteyttä profiilissani olevan yhteydenottolomakkeen kautta.