Etusivu / Löydä apua / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psykoterapeutti, Lähihoitaja, Perheterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen Erityistason voimavarakeskeinen perheterapeutti, Valviran laillistama psykoterapeutti ja sertifioitu aikuisten EMDR-terapeutti. Löydät minut myös Kelan palveluntuottajarekisteristä. Teen kelan kuntoutuspsykoterapiaa suuntauksena perheterapia. Tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR Kriisit ja traumat Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Olen tehnyt vuosia töitä erilaisten perheiden, pariskuntien ja yksilöasiakkaiden kanssa. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaana saat tilaa kertoa haasteistasi ja mielen päällä olevista asioista. Olen rauhallinen ja lämminhenkinen psykoterapeutti ja olen aidosti kiinnostunut siitä kuinka voimme yhdessä parantaa elämänlaatuasi. Kela korvauksen saat kuntoutuspsykoterapiasta suuntauksena perheterapia.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä istunnolla tutustun asiakkaan tilanteeseen, asiakkaan luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen. Parhaimmillaan psykoterapia lisää itsetuntemustasi, tämä näkyy arjen toimivuutena ja elämän mielekkyytenä. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä.

Tarjoan apua
Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Itsetuhoisiin ajatuksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Psykoottisiin häiriöihin Univaikeuksiin Paniikkikohtauksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Psykoottiset häiriöt Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus. DDP-koulutuksessa ja pariterapiakoulutuksessa.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Asiakaskuntani

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä itse maksavien pariskuntien että yksilöiden kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi. Minulla on sopimus Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa lasten ja nuorten psykoterapiat suuntauksena perheterapia.

Lisätiedot

Videoterapia mahdollisuus.
Vastaanotto myös Tullintorin Terveystalossa.

Tutustumiskäynnin hinta

140,00

Vakiokäynnin hinta

140,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Aikaa varatessasi jos tulet yksin vastaanotolle riittää yksi aika, jos vastaanotolle tulijoita on kaksi tai enemmän varaathan 90 minuutin ajan. Myös etävastaanotto.

45 min. 95
60 min. 125,00
90 min. 140,00

EMDR 90 min. 140