Etusivu / Löydä apua / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psykoterapeutti, Lähihoitaja, Perheterapia
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 4.9.-1.10.
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen Erityistason voimavarakeskeinen perheterapeutti, Valviran laillistama psykoterapeutti ja sertifioitu EMDR-terapeutti. Löydät minut myös Kelan palveluntuottajarekisteristä. Teen kelan kuntoutuspsykoterapiaa suuntauksena perheterapia.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen tehnyt vuosia töitä erilaisten perheiden, pariskuntien ja yksilöasiakkaiden kanssa. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaana saat tilaa kertoa haasteistasi ja mielen päällä olevista asioista. Olen rauhallinen ja lämminhenkinen psykoterapeutti ja olen aidosti kiinnostunut siitä kuinka voimme yhdessä parantaa elämänlaatuasi. Kela korvauksen saat kuntoutuspsykoterapiasta suuntauksena perheterapia.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä istunnolla tutustun tilanteeseesi, sinun luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen. Parhaimmillaan psykoterapia lisää itsetuntemustasi, tämä näkyy arjen toimivuutena ja elämän mielekkyytenä. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Psykoottiset häiriöt Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Asiakaskuntani

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä itse maksavien pariskuntien että yksilöiden kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi.

Lisätiedot

Videoterapia mahdollisuus.
Vastaanotto
Mentoria Oy, Hämeenkatu 25 A
Terveystalo Oy, Rautatienkatu 27

Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Aikaa varatessasi jos tulet yksin vastaanotolle riittää yksi 45 minuutin aika, jos vastaanotolle tulijoita on kaksi tai enemmän varaathan 90 minuutin ajan. Myös etävastaanotto.

45 min. 95,00 €
60 min. 125,00 €
90 min. 160,00€

EMDR 90 min. 160,00€