Etusivu / Löydä apua / Kati Finne-Tuulasaho

Kati Finne-Tuulasaho

Psykoterapeutti, Lähihoitaja, Perheterapia
Valkeakoski, Tallinmäki
Tampere, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Perheet Parit
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Kelakorvaus perheterapiasta. Terapiaan voit hakeutua yksin, puolisosi kanssa tai perheenä. Keskustelun aiheet voivat liittyä esimerkiksi: parisuhteen pulmiin, perheenjäsenten väliseen vuorovaikutukseen, vanhemmuuteen ja kasvatukseen, kuormittavaan elämäntilanteeseen, itsetuntemuksen kehittämiseen.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

EMDR

Millainen terapeutti olen

Olen elämänmyönteinen ja rauhallinen ihminen, jonka työskentelyssä korostuu myötätuntoinen, asiakasta arvostava ja puolueeton asenne.
Asiakkaana olet minulle arvokas oman elämäsi asiantuntija. Yhdessä historiaasi ja tämän päivän elämääsi tutkien löydämme sinulla jo olemassa olevia mahdollisesti unohdettuja voimavaroja ja uudenlaista oivallusta elämään. Etenemme sinun tahtiisi ja tavoitteet terapialle asetetaan sinun tarpeittesi pohjalta. Olen tukenasi ja aidosti kiinnostunut siitä, miten voimme parantaa sinun ja/tai perheesi elämänlaatua.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä istunnolla tutustun asiakkaan tilanteeseen, asiakkaan luodessa mielikuvaa minusta terapeuttina. Käytän työskentelyssä yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisia menetelmiä, kuten sukupuuta, aikajanaa, vakauttavia ja voimavaraistavia harjoitteita sekä EMDR- menetelmää. Mahdollisuus myös koira-avusteiseen terapiatyöskentelyyn. Lapsiperheiden kanssa vuorovaikutuksellisen toiminnallisuuden merkitys korostuu ja haemme yhdessä ilon ja onnistumisen kokemuksia arjen rakennusaineiksi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fobiaan/kammoon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen lähihoitaja, erityistason perhepsykoterapeutti, EMDR-terapeutti. Minulla on lisäksi 1-vuotinen kriisi- ja traumakoulutus: vakauttava hoito perheterapiassa
sekä 2 vuotinen perhetyön koulutus sekä perhearviointikoulutus. DDP-koulutuksessa ja pariterapiakoulutuksessa.

Olen työskennellyt monenlaisten perheiden kanssa yli 20 vuotta, josta lastensuojelun perhekuntoutuksessa yli kymmenen vuotta, perhetyössä ja perheneuvolassa. Olen tehnyt töitä vauvaa odottavien ja vauvan saaneiden perheiden, pikkulapsiperheiden, alakouluikäisten lasten perheiden ja teini-ikäisten ja aikuisten perheiden ja pariskuntien kanssa. Jokainen ihminen ja jokainen perhe on minulle erityinen.

Asiakaskuntani

Työskentelen lasten ja nuorten perheiden sekä pariskuntien kanssa. Kiinnostuksen kohteeni on etenkin perheen, lapsen/nuoren ja vanhemman välinen vuorovaikutus. Tärkeää on, että jokainen perheenjäsen tulee kuulluksi ja mielipiteet huomioiduksi.

Tutustumiskäynnin hinta

67,50

Vakiokäynnin hinta

135,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Perheterapia
60 min. 90,00
90 min. 135,00

Kotikäyntilisä määräytyy kelan suositusten mukaisesti.

EMDR-terapia perheterapia-asiakkaille
1½ tuntia 135,00

Vanhempainohjaus
1 tunti 90,00

Perhe-, pari- ja EMDR-terapia
1½ tuntia 135,00