Etusivu / Löydä apua / Katariina Kähkölä

Katariina Kähkölä

Psykoterapeutti, Yhteiskuntatieteiden maisteri, Pariterapia
Tampere,
Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Ikäihmiset yli 67v Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Elämässä tulee joskus eteen kriisejä ja niiden ratkaisemista yhdessä minulle lähimpien ihmisten kanssa. Olen Valviran laillistama pari- ja perhepsykoterapeutti. Integratiivinen koulutustaustani auttaa eri menetelmin suhdekriisien selvittelyssä ja vuorovaikutushäiriöiden läpikäymisessä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina työskentelen ensisijaisesti havainnoiden, arvioiden ja empaattisesti. Pidän tärkeänä että kaikki tulevat kuulluksi ja ymmärretyksi. Pari- ja perheterapiassa tutkitaan ihmissuhteita ja niissä esiintyviä vuorovaikutushäiriöitä. Tilanne kotona saattaa olla hyvin tulehtunut ja terapian avulla on mahdollista rauhoittaa tilannetta ja saada apua perhetilanteen selvittelyyn. Ei ole niin pientä tai isoa ongelmaa jonka kanssa ei voisi vastaanotolle saapua. Psykoterapia on tavoitteellista hoitoa; asiakkaan ja terapeutin välille pyritään rakentamaan luottavainen yhteys ja katsomme yhdessä oireen taakse.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla tutustutaan keskustellen ja kuunnellen pyrkien luomaan luottavainen ja turvallinen ilmapiiri. Tämä antaa asiakkaalle tilaa käydä läpi elämän vaikeita asioita. Tulehtuneissa pari- tai perhetilanteissa on monesti hyödyllistä myös tutkia sukupuuta ja hahmottaa lapsuudenperheen toimintamalleja ja tunneilmapiiriä löytääksemme ymmärrystä tämän hetken ristiriitoihin.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Itsetuhoisiin ajatuksiin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Masennukseen/ahdistukseen Vanhemmuuden haasteisiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Ihmissuhdeongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Psykoottiset häiriöt Neuropsykiatriset potilaat Lastensuojelun asiakkaat
Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45 min 90 euroa, 60 min 105 euroa ja 90 min 160 euroa.