Etusivu / Löydä apua / Karolina Ollila-Gröndahl

Karolina Ollila-Gröndahl

Psykoterapeutti, Psykologi, Pariterapia
Helsinki, Kamppi
Espanja Ruotsi Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen pariterapiaan ja lyhytterapiaan erikoistunut psykologi ja psykoterapeutti. Tarjoan pariterapiaa suhteessa oleville ja lyhytterapiaa yksilöille. Otan vastaan omassa viihtyisässä vastaanottotilassani Yrjönkadulla Helsingin keskustassa ja Heltin tiloissa Tapiolassa. Mahdollisuus myös etäterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Integratiivinen
Kela-pätevyys

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus (perheet)

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Mindfulness Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Työskentelyssä ja vuorovaikutuksessa olen tunteva, läsnäoleva ja aktiivinen. Terapiatyössä keskeisiä arvojani ovat asiakkaitteni kunnioittaminen, tasavertainen kohtaaminen ja läpinäkyvyys. Psykoterapeuttina yritän auttaa ihmisiä löytämään heidän itsensä näköisiä vastauksia ja tukea toimijuutta heidän omassa elämässään. Minulle on tärkeää luoda hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri vastaanotolla.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla tutkimme ja jäsennämme yhdessä tilannetta käyttäen tunnekeskeisiä ja lyhyterapeuttisia menetelmiä. Työotteessani näkyy voimavarakeskeisyys, dialogisuus, analyyttisyys ja kehollisuus. Käytän myös kehomieltä vahvistavia sekä luovia menetelmiä terapiassa. Pari- ja perheterapiassa työskentelyn fokus on usein suhde ja vuorovaikutus perheenjäsenten välillä. Autan myös pareja eroprosessissa.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Työuupumukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laaja kokemus psykologin työstä eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt mm äitiys- ja lastenneuvolassa lasten, raskaanaolevien ja pienten lasten vanhempien kanssa, perheneuvolassa, lastensuojelussa, pariterapiayksikössä sekä kehitysvammaisten kanssa. Olen ollut yrittäjä vuodesta 2020. Olen kasvatustiedeiden kandidaatti, Valviran laillistettu psykologi ja pari - ja perhepsykoterapeutti. Lisäksi minulla on eri lyhyempiä koulutuksia mm mentalisaatioon perustuva vanhempainryhmäohjaajakoulutus, lyhytterapeuttinen työote-koulutus, tunnekeskeinen pariterapiakoulutus ja mindfulness ohjaajakoulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Otan vastaan yksilöitä, pareja ja perheitä. Tarjoan myös Kelan tukemaa pari- ja perheterapiaa.

En tee psykologisia tutkimuksia.

Tutustumiskäynnin hinta

120,00

Vakiokäynnin hinta

120,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapiaan varataan 75 min tai 90 min ja hinnasta sovitaan erikseen. Yksilökäynteihin varataan 45min tai 60min.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag är psykoterapeut och psykolog, specialiserad på par- och familjeterapi samt korttidsterapi. Tillsammans undersöker vi och strukturerar upp de problem ni upplever och jag stödjer er i processen till hållbara förändringar. Jag arbetar integrativt med emotionellt fokuserade och korttidsterapeutiska metoder. Jag använder även kreativa och psykofysiska metoder i mitt arbete. Mina särskilda erfarenhetsområden är livskriser, svårigheter i relationer, familjedynamik samt känsloreglering. Mitt förhållningssätt kan bäst beskrivas som reflektivt, dialogiskt och mjukt utmanande.
Tackvare arbete inom barnskydd, barn- och mödra- samt familjerådgivning har jag erfarenhet av att bemöta människor i olika situationer i livet. Jag jobbar på svenska, finska, engelska och spanska.

I offer Couples Therapy and Short Therapy for Individuals at my own reception at Heartfully, Yrjönkatu 34. I work in Finnish, Swedish, English and Spanish

Ofrezco terapia de pareja y terapia individual en español