Etusivu / Löydä apua / Karolina Ollila-Gröndahl

Karolina Ollila-Gröndahl

Koulutuksessa Psykologi, Pariterapia
Espoo, Tapiola
Suomi Englanti Ruotsi Espanja
Asiakasryhmät
Lapset alle 13v Perheet Parit Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen voimavarakeskeisen pari- ja perheterapia koulutuksessa oleva psykologi. Tarjoan psykologin keskusteluapua ja lyhytterapeuttista tukea yksilöille monenlaisiin elämän haasteisiin sekä koulutusterapiaa pareille ja perheille. Otan vastaan Shortumin tiloissa Tapiolassa. Myös etäterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen

Millainen terapeutti olen

Työskentelyssä ja vuorovaikutuksessa olen tunteva, läsnäoleva ja aktiivinen. Terapiatyössä keskeisiä arvojani ovat asiakkaideni kunnioittaminen, tasavertainen kohtaaminen ja läpinäkyvyys. Terapeuttina yritän auttaa ihmisiä löytämään heidän itsensä näköisiä vastauksia ja tukea toimijuutta heidän omassa elämässään. Minulle on tärkeätä luoda hyväksyvä ja turvallinen ilmapiiri vastaanotolla.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla tutkimme ja jäsennämme yhdessä tilannetta käyttäen lyhyterapeuttisia menetelmiä. Työotteessani näkyy voimavarakeskeisyys, analyyttisyys ja dialogisuus. Pari- ja perheterapiassa työskentelyn fokus on usein suhde ja vuorovaikutus perheenjäsenten välillä. Autan myös pareja eroprosessissa.

Huom! En tee Kela-terapioita enkä psykologisia tutkimuksia.

Tarjoan apua
Työuupumukseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on laajaa kokemusta psykologin työstä eri ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien lasten, nuorten ja aikuisten kanssa. Olen työskennellyt mm äitiys- ja lastenneuvolassa lasten, raskaanaolevien ja pienten lasten vanhempien kanssa, perheneuvolassa, lastensuojelussa sekä kehitysvammaisten kanssa. Olen kasvatustiedeiden kandidaatti, laillistettu psykologi ja pari - ja perheterapiaopiskelija (valmistumisvuosi 2021). Lisäksi on eri lyhyempiä koulutuksia mm mentalisaatioon perustuva vanhempainryhmäohjaajakoulutus, lyhytterapeuttinen työote-koulutus, lyhyt tunnekeskeinen pariterapiakoulutus.

Asiakaskuntani

Työskentelen nuorten ja aikuisten kanssa. Otan vastaan yksilöitä, pareja ja perheitä.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pariterapiaan varataan 1,5h ja hinnasta sovitaan erikseen.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Svenska:
Jag är legitimerad psykolog med erfarenhet att jobba terapeutiskt med vuxna, par och hela familjer. I arbetet med klienter finns jag som stöd att aktivt undersöka problemområden samt stödja i processen till hållbara förändringar i livet. Mitt arbetssätt är reflektivt och dialogiskt i kombination med korttidsterapeutiska arbetsmetoder. Till mina särskilda erfarenhetsområden hör föräldraskap, parförhållande samt familjedynamik. Jag är närvarande, inkännande och försöker stödja de resurser som klienten har.
Jag studerar som bäst till par- och familjeterapeut, med mål att bli klar 2021. Tack vare arbete inom barnskydd, barn- och mödrarådgivning samt familjerådgivning har jag erfarenhet av att bemöta människor i olika situationer i livet. Jag arbetar på svenska, finska, engelska och spanska.