Etusivu / Löydä apua / Karolina Bechinsky

Karolina Bechinsky

Psykoterapeutti, Sosionomi, Perheterapia
Tampere,
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen seksuaaliterapeutti (NACS), erityistason perhepsykoterapeutti ja paripsykoterapeutti. Olet lämpimästi tervetullut keskustelemaan kanssani mieltä askarruttavasta tilanteestasi. Kelan pätevyydet pari- ja perhepsykoterapiaan, ei yksilöpsykoterapiaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Asiakkailta saamani palautteen mukaan olen psykoterapeuttina rauhallinen, myötätuntoinen, huumorintajuinen, jämäkkä, aktiivinen ja suorapuheinen. Haluan omassa työssäni keskittyä asiakkaan kohtaamiseen olemalla läsnä ja kuunnella suurin korvin mitä minulle halutaan kertoa. Ei niin, että kuulen mitä haluan omia tulkintoja tehden. Olen aktiivisesti keskustelussa ja kuuntelussa mukana . Olen suorapuheinen ja haastan miettimään asioita eri vinkkelistä. Toki asiakasta arvostaen ja kunnioittaen. Olenhan tapaamisessa asiakkaideni eli Sinun asiasi äärellä.

Itselleni on tärkeää meidän välinen luottamus ja yhteinen ymmärrys. Toivonkin saavani palautetta sinulta pitkin matkaa - mikä toimii ja mikä ei. Näin voimme opastaa toinen toisiamme oikeaan suuntaan.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitamme tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi terapialle. Näiden pohjalta yhdessä mietimme seuraavat askeleet. Pitkin prosessiasi tarkastelemme olemmeko "oikealla tiellä" ja teemme tarvittaessa suunnanmuutoksia. Terapiani pohjautuu pitkälti keskustelulle ja meidän keskinäiselle ajatuksenvaihdolle asioissasi. Toki saatan työskennellessäni käyttää myös visuaalisia keinoja asioiden havainnollistamiseen esim. sukupuu. Kriisityöstä tuttuja työvälineitä istunnon aikana ovat erilaiset rentoutumiseen, vakauttamiseen ja tietoisuuteen/läsnäoloon liittyvät harjoitteet. Tapaamisten välille voin antaa välitehtäviä pohdittavaksesi. Usein suosittelen asiakkailleni heidän tilanteeseensa sopivaa kirjallisuutta tai artikkeleita.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Kipuun liittyvät vaikeudet Lastensuojelun asiakkaat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä työkokemus kriisityön kentältä ja siksi vahva osaaminen työskentelystä kriisien ja traumojen kanssa.

Vahvuutenani on parisuhdeongelmien (esim. vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, ero, uusperheongelmat, parisuhde-/perheväkivalta) ja seksuaalisen väkivallan/kaltoinkohtelun parissa tehtävä työ.

Olen käynyt Väestöliiton Taidolla ja tahdolla- parisuhdeongelmia ehkäisevän ohjelman ohjaajakoulutuksen sekä tunnekeskeisen pariterapian perusteet, joista ammennan välineitä pariskuntien kanssa tehtävässä työssä. Kriisi- ja traumatyöstä lisäkoulutuksia on hankittu Traumaterapiakeskuksella ja näiden koulutusten anti on vahvasti asiakastyössäni matkassa.

Asiakaskuntani

Pääosin asiakaskuntaani ovat nuoret aikuiset ja aikuiset. Olen työskennellyt yksilöiden, parien, perheiden ja erilaisten ryhmien kanssa.

Lisätiedot

Minulle voit varata ajan Tampereelle Kompin sivujen kautta eli www.komppi.net.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapeutin tukikäynti (45 min) 85 €,
paripsykoterapia (60 min) 95 €, (90 min) 140 €,
pariterapia (60 min) 95 €, (75 min) 115 €, (90 min) 140 €,
perheterapia (45 min) 90 €, (90 min) 140 €,
seksuaaliterapia (45 min) 85 €, (75 min) 100 €, (90 min) 120 €,
vanhemman ohjaus (45 min) 85 €, (60 min) 95 €, (90 min) 95 €,
yksilökäynti parisuhdeongelmiin, seksuaalisuuteen tai lapsettomuuteen (45 min) 85 €