Etusivu / Löydä apua / Karolina Bechinsky

Karolina Bechinsky

Psykoterapeutti, Sosionomi, Perheterapia
Valkeakoski, Valkeakoski
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen perhe- ja paripsykoterapeutti (Kela) sekä seksuaaliterapeutti (NACS). Perheterapiassa viitekehykseni on kriisi- ja traumapainotteinen. Pariterapiassa integratiivinen ja tunnekeskeinen. Olet tervetullut vastaanotolleni Valkeakoskelle tai kohdataan etäyhteyksin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina olen ystävällisen suorasanainen, vakavuuden vastapainona hippunen huumoria ja keveyttä. Ohjeita, neuvoja tai ratkaisuja en tarjoile ellei tilanne sitä vaadi. Tarjoan vaihtoehtoja, joista asiakkaani voi itse valita kokeiltavaksi itselleen sopivat keinot. Psykoterapeuttina olen keskusteleva, vaan osaan olla vain kuuntelevin korvin. Oma ajatukseni on, että varattu aika on asiakkaan ja tällöin äänessä on enemmän asiakas kuin minä. Pareja tai perheitä tavatessani tehtäväni ei ole tuomaroida saati asettua kenenkään puolelle, vaan ymmärtää mistä on kyse.
Olen toimintatavoiltani joustava eli asiakas määrittää tapaamisissa tempon ja sen mistä on tärkeä puhua. Pyrkimykseni on luoda osaltani rento, lämmin ja luottamuksellinen ilmapiiri työskentelylle. Asiakas on asiantuntija asiassaan ja tätä asiantuntijuutta arvostan yhteisessä työskentelyssämme suuresti.
Jos kemiamme eivät kohtaa, on tällöin terapiasi kannalta tärkeää löytää sopivampi terapeutti. Siinä voin auttaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitellaan tilannetta ja keskustellaan niistä tarpeista ja toiveista joita tapaamisten suhteen on. Mietimme yhdessä millaisin tavoin lähdemme käymään asioita läpi. Määritelemme yhdessä myös sen kuinka tiuhaan tapaamiset toteutuvat.

Tapaamisilla pääpaino on keskustelulla. Käytän asiakastyössä esim. erilaisia harjoitteita tunnistamaan omia kehollisia tuntemuksia sekä niiden vakauttamiseen esim. hengitys- tai mielikuvaharjoituksia. Tapaamisten väliin saatan antaa harjoitteita, tehtäviä tai kirjaehdotuksia. Kaikesta näistä edellä mainituista käymme ajatuksenvaihtoa ja sovimme yhdessä mitä käytämme tai olemme käyttämättä.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Masennukseen/ahdistukseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemukseni viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta on karttunut pitkälti kriisityöstä, lähisuhdeväkivaltatyöstä sekä parisuhde-, ero- sekä uusperheiden kanssa tehtävästä työstä.

Vahvuutenani on parisuhdeongelmien (esim. vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, erokriisi, uusperheen haasteet, parisuhde-/perheväkivalta) ja seksuaalisen väkivallan/kaltoinkohtelun parissa tehtävä työ. Olen aloittanut juuri uusperheneuvojan opinnot, joista valmistun 05/2023.

Asiakaskuntani

Oma lähtökohtani on se, että kuka tahansa on tervetullut vastaanotolleni ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, uskontoon tai poliittiseen suuntaukseen katsomatta. Jos koet, että voisin olla sinulle oikea terapeutti, tule tutustumaan!

Pääosin olen työskennellyt yksilöiden, parien, perheiden ja jonkin verran nuorten kanssa.

Asiakkaana voit varata ajan kriisi-, tuki- tai neuvontakäynnille, yksilöterapiaan, pari- ja perheterapiaan, vanhempain ohjaus- ja tukikäynnille tai seksuaaliterapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! EN saa Kelan tukea yksilöterapioihin!

Tuki- tai kriisikäynti/yksilökäynti 95€/60min, 140€/90 min
Seksuaaliterapia 95€/60min, 140€/90 min
Pari/perheterapia 95€/60 min, 140€/90 min
Pari/perheterapeutin yksilökäynti 95€/60min, 140€/90 min

Kela korvaa kuntoutuspsykoterapiaa 16–67-vuotiaille vuoden 2022 alusta seuraavasti:
Pari- ja perhepsykoterapia / 60min 63,91€
Pari ja perhepsykoterapia / 90min 95,87€
Lausunto 22,71€

Tutustumiskäynti 30 min on maksuton.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a family and couple psychotherapist as well as a sexual therapist. I am Kela's service provider in couple and family therapy. I work with individuals, couples, and families. My reception is located in Valkeakoski. Reception hours are in the evenings.

I have worked in the field of organizations in crisis and trauma work, domestic violence work and current divorce work. Over the years, I have received numerous trainings on these themes to support my daily work as well as to increase my understanding of each phenomenon.