Etusivu / Löydä apua / Karolina Bechinsky

Karolina Bechinsky

Psykoterapeutti, Sosionomi, Perheterapia
Valkeakoski, Valkeakoski
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Haetko itsellesi monipuolista kokemusta omaavaa, vuorovaikutteista ja asiantuntevaa psykoterapeuttia? Olen työskennellyt pitkään järjestökentällä kriisi-, perheväkivalta-, ero- ja uusperhetyön parissa. Asiakkaakseni olet lämpimästi tervetullut yksin, kumppanisi tai perheesi kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Psykoterapeuttina pyrin olemaan aktiivinen, mikä käytännössä tarkoittaa pyrkimystä kuunnella, kuulla ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Olen suorasanainen, vaan en jyrä. Vakavuuden vastapainona ja sopivassa suhteessa hippunen huumoria sekä keveyttä on joskus paikallaan. Ohjeita, neuvoja ja ratkaisuja en tarjoile.Tarjoan vaihtoehtoja, joista asiakkaani voi itse valita kokeiltavaksi itselleen sopivat keinot. Pareja tai perheitä tavatessani tehtäväni ei ole tuomaroida saati asettua kenenkään puolelle tai puhua ympäri kenenkään toiveesta vaan ymmärtää mistä on kyse.

Olen toimintatavoiltani joustava eli asiakas määrittää tapaamisissa tempon ja sen mistä on tärkeä puhua. Pyrkimykseni on luoda osaltani rento, lämmin ja luottamuksellinen ilmapiiri työskentelylle. Asiakas on asiantuntija asiassaan ja tätä asiantuntijuutta arvostan yhteisessä työskentelyssämme suuresti.

Jos kemiamme eivät kohtaa, on tällöin terapiasi kannalta tärkeää löytää sopivampi terapeutti.

Mitä istunnoillani tehdään

Ensimmäisellä tapaamisella kartoitellaan tilannetta ja keskustellaan niistä tarpeista ja toiveista joita tapaamisten suhteen on. Mietimme yhdessä millaisin tavoin lähdemme käymään asioita läpi. Määritelemme yhdessä myös sen kuinka tiuhaan tapaamiset toteutuvat.

Tapaamisilla pääpaino on keskustelulla. Käytän asiakastyössä esim. erilaisia harjoitteita tunnistamaan omia kehollisia tuntemuksia sekä niiden vakauttamiseen esim. hengitys- tai mielikuvaharjoituksia. Tapaamisten väliin saatan antaa harjoitteita, tehtäviä tai lukuehdotuksia. Kaikesta näistä edellä mainituista käymme ajatuksenvaihtoa ja sovimme yhdessä mitä käytämme tai olemme käyttämättä.

Tapaamisista asiakas ottaa matkaansa mukaan sen, minkä kokee itselleen tärkeäksi.

Tarjoan apua
Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Masennukseen/ahdistukseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Elämäntapamuutokseen Univaikeuksiin Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Työkokemukseni viimeisen parinkymmenen vuoden ajalta on karttunut pitkälti perus kriisityöstä, lähisuhdeväkivaltatyöstä sekä parisuhde-, ero- sekä uusperheiden kanssa tehtävästä työstä.

Vahvuutenani on kriisityön hallinta, parisuhdeongelmien (esim. vuorovaikutusongelmat, uskottomuus, erokriisi, uusperheen haasteet, parisuhde-/perheväkivalta) ja seksuaalisen väkivallan/kaltoinkohtelun parissa tehtävä työ.

Omalla työnohjauksella ja kouluttautumalla pidän yllä omaa ammatillisuuttani. Viimeisimpänä valmistuin uusperheneuvojaksi.

Asiakaskuntani

Vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita ikään, sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, uskontoon tai poliittiseen suuntaukseen katsomatta. Jos koet, että tarvitset ajatusten vaihtoon luotettavaa ihmistä voisin olla sinulle oikea psykoterapeutti.

Työskentelen pääsääntöisesti aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Asiakkaana voit varata ajan kriisi-, tuki- tai neuvontakäynnille, yksilöterapiaan (omakustanteinen, en saa Kelan tukea näihin), perhe- ja paripsykoterapiaan (KELA), vanhempain ohjaus- ja tukikäynnille tai seksuaaliterapiaan.

Lisätiedot

Perhe- ja paripsykoterapeuttina en saa Kelan kuntoutuspsykoterapiatukea yksilöterapioihin.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Huom! EN SAA KELALTA TUKEA YKSILÖTERAPIOIHIN!

Yksilöterapia 45 min 85 €
Yksilöterapia 60 min 95 €
Yksilöterapia 90 min 140€

Seksuaaliterapia (yksilö) 45 min 85 €
Seksuaaliterapia (yksilö) 60 min 95 €

Vanhempainohjaus 60 min 105€

Perhe-/pariterapia 90 min 150 €
Perhe-/pariterapia 60 min 105 €

Uusperhe-/uusparineuvonta 60 min 105 €
Uusperhe-/uusparineuvonta 90min 150 €

Seksuaaliterapia (pari) 90 min 150 €
Seksuaaliterapia (pari) 60 min 105 €

Kela korvaa kuntoutuspsykoterapiaa 16–67-vuotiaille vuoden 2022 alusta seuraavasti:
Pari- ja perhepsykoterapia / 60min 63,91€
Pari ja perhepsykoterapia / 90min 95,87€

Vanhempain ohjaus 57,60€
Lausunto 22,71€

Tutustumiskäynti 30 min on maksuton.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am a family and couple psychotherapist as well as a sexual therapist. I am Kela's service provider in couple and family therapy. I work with individuals, couples, and families. My office is located in Valkeakoski.

I have worked in the field of organizations in crisis and trauma work, domestic violence work and current divorce work. Over the years, I have received numerous trainings on these themes to support my daily work as well as to increase my understanding of each phenomenon.

My strength is working with relationship problems (e.g. interaction problems, infidelity, divorce crisis, blended family challenges, relationship/family violence) and field of sexual violence/abuse.

If you have any questions, don't hesitate to get in touch and ask. The easiest way to reach me is per email, textmessage, whatsapp or Telegram. I will answer as soon as it is possible for me.