Etusivu / Löydä apua / Karin Heerman

Karin Heerman

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Pariterapia
Espoo, Niittykumpu
Helsinki, keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Lapset alle 13v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Pari- ja perheterapia voi olla avuksi silloin, kun perheen/parin sisäiset suhteet tuntuvat vaikeilta tai ristiriitaiselta. Yhdessä voimme tutkia perheenne/parisuhteenne tilannetta ja pohtia uusia tapoja toimia ja kommunikoida. Kielet: suomi/svenska/English.
Psykoterapiasuuntaus
  • Pariterapia
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja aidosti kiinnostunut terapiasuhteesta.
Haluan luoda luottamuksellinen ja turvallinen terapiasuhde jossa asiakkaalla on aikaa ja tilaa keskustella elämäntilanteesta ja sen mahdollisista haasteista.
Työskentelen asiakaslähtöisesti ja tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään keinoja ja tapoja saada toivottuja muutoksia aikaiseksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla käymme keskusteluja parien tai eri perheenjäsenien kanssa. Tutkimme yhdessä parin/perheen välisiä suhteita sekä parin/perheen tavat kommunikoida keskenään. Välillä yksi perheenjäsen ja terapeutti voi käydä reflektiivisia keskusteluja samlla kun muut istuntoon osallistuvat keskittyvät kuuntelemiseen. Voimme myös käyttää luovia menetelmiä esim. musiikin ja kuvien avulla.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on yli 20 vuoden kokemus eri tehtävistä sosiaali- ja sivistysalalta, mm sosiaalityöntekijän, koulukuraattorin ja perheterapeutin tehtävistä, sekä yli 10 vuoden kokemus johtajuudesta, mm sosiaalipalvelupäällikkönä sekä yksikön vastaavana lastensuojelulaitoksessa. Olen myös suorittanut johtamisen erityistutkinnon (JET).

Olen valtiotieteen maisteri, tutkinto sosiaalipsykologiassa ja sosiaalityöntekijä, laillistettu erityistason psykoterapeutti - pari- ja perheterapeutti sekä koulutettu työnohjaaja ja organisaatiokonsultti.

Asiakaskuntani

Työelämäni aikana olen aina työskennellyt lasten, vanhempien ja perheiden parissa.
Otan vastaan pareja ja perheitä eri kokoonpanoissa, myös yli sukupolvien meneviä perheitä.
Kaikki mahdolliset perhekombinaatiot ovat tervetulleita.

Tutustumiskäynnin hinta

110,00

Vakiokäynnin hinta

150,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Tutustumiskäynti 60 min - 110 €
Pari/perheterapia 90 min - 150 €

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag är par- och familjepsykoterapeut som erbjuder hjälp och stöd till par och familjer i olika konstellationer där det förekommer konflikter och svårigheter t.ex med att kommunicera.
Min utbildning är pol.mag inom socialpsykologi/socialt arbete.
Jag har alltid jobbat med eller för barn, föräldrar och familjer. Jag har över 20 års erfarenhet av social- och bildningssektorn, bl.a som socialarbetare, skolkurator och familjeterapeut. Under de senaste 10 åren har jag jobbat som förman, som socialservicechef samt enhetsansvarig.
Jag är även utbildad arbetshandledare och organisationskonsult.

I´m a couples- and familypsychotherapist with many years of experience from the social- and educational field, specifically from working with children, parents and families. I have worked as a socialworker, school councelor and family councelor. I have a masters degree in social pyschology and I am also a licenced socialworker. Furtherore I´m a trained in work supervison.