Etusivu / Löydä apua / Karin Heerman

Karin Heerman

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Perheterapia
Espoo, Olari
Helsinki, keskusta
Englanti Ruotsi Suomi
Asiakasryhmät
Perheet Parit Lapset alle 13v Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Olen perhepsykoterapeutti. Perheterapia voi olla avuksi silloin, kun perheen/parin sisäiset suhteet tuntuvat vaikeilta tai ristiriitaiselta. Yhdessä voimme tutkia perheenne/parisuhteenne tilannetta ja pohtia uusia tapoja toimia ja kommunikoida. Tarjoan tukea eri tilanteisiin suomeksi/på svenska.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja aidosti kiinnostunut terapiasuhteesta.
Haluan luoda luottamuksellinen ja turvallinen terapiasuhde jossa asiakkaalla on aikaa ja tilaa keskustella elämäntilanteesta ja sen mahdollisista haasteista.
Työskentelen asiakaslähtöisesti ja tavoitteena on auttaa asiakasta löytämään keinoja ja tapoja saada toivottuja muutoksia aikaiseksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla käymme keskusteluja eri perheenjäsenien kanssa. Tutkimme yhdessä perheen välisiä suhteita sekä perheen tavat kommunikoida keskenään. Välillä yksi perheenjäsen ja terapeutti voi käydä reflektiivisia keskusteluja samlla kun muut istuntoon osallistuvat keskittyvät kuuntelemiseen. Voimme myös käyttää luovia menetelmiä esim. musiikin ja kuvien avulla.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Lastensuojelun asiakkaat Adoptio & sijoitus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on yli 20 vuoden kokemus eri tehtävistä sosiaali- ja sivistysalalta, mm sosiaalityöntekijän, koulukuraattorin ja perheterapeutin tehtävistä sekä yli 10 vuoden kokemus johtajuudesta, mm sosiaalipalvelupäällikkönä sekä yksikön vastaavana lastensuojelulaitoksessa. Olen myös suorittanut johtamisen erityistutkinnon (JET).

Olen valtiotieteen maisteri, tutkinto sosiaalipsykologiassa ja sosiaalityöntekijä, laillistettu erityistason psykoterapeutti - perheterapeutti ja kouluttaudun parhaillaan työnohjaajaksi ja organisaatiokonsultiksi.

Asiakaskuntani

Työelämäni aikana olen aina työskennellyt lasten ja perheiden parissa.
Otan vastaan perheitä eri kokoonpanoissa, myös pareja ja yli sukupolvien meneviä perheitä.
Kaikki mahdolliset perhekombinaatiot ovat tervetulleita.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Jag är familjepsykoterapeut som erbjuder hjälp och stöd till familjer i olika konstellationer, även par, bl.a då det förekommer konflikter och svårigheter att kommunicera inom familjen.
Min utbildning är pol.mag inom socialpsykologi och socialarbetare.
Under hela mitt urkesverksamma liv har jag jobbat med eller för barn och familjer. Jag har över 20 års erfarenhet av jobb från social- och bildningssektorn, bl.a som socialarbetare, skolkurator och familjeterapeut. Under de senaste 10 åren har jag jobbat som förman, som socialservicechef samt enhets ansvarig för en barnskyddsanstalt.
Som bäst utbildar jag mig även till arbetshandledare och organisationskonsult.

I´m a familytherapist with many years of experience from the social- and educational field, specifically from working with children and families. I have worked as a socialworker, school councelor and family councelor. I have a masters degree in social pyschology and I am also a licenced socialworker.