Etusivu / Löydä apua / Kari Ahtiainen

Kari Ahtiainen

Psykoterapeutti, Teologian maisteri, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
Olen psykoterapeutti, työnohjaaja (STOry) sekä teologian maisteri (TM). Monipuolinen koulutukseni sekä työkokemukseni ihmissuhdetyössä antavat minulle valmiudet auttaa sinua elämäsi haasteissa. Tarjoan asiakkaille KELA:n kuntoutuspsykoterapiaa sekä yksilöpsykoterapiaa itse maksaville asiakkaille.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen kuunteleva, myötätuntoinen ja rauhallinen. Tuen ja arvostan asiakkaan pyrkimyksiä edetä asettamansa tavoitteen suuntaisesti. Annan terapiakeskusteluissa tilaa asiakkaan omille pohdinnoille ja haluan edistää asiakkaan mahdollisuuksia löytää itselle sopivia ratkaisuja. Vahvuuksiani ovat monipuolinen elämänkokemus ja pitkä kokemus ihmissuhdetyöstä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapiaistunnoissa tavoitteena on saada aikaan myönteisiä muutoksia asiakkaan elämässä hänen toivomaansa suuntaan. Asiakas ja terapeutti yhdessä määrittelevät ne tavoitteet, joita kohti terapiassa edetään. Painopiste on asiakkaan omien voimavarojen, päämäärien ja taitojen vahvistumisessa. Terapeuttina olen aktiivinen, tasavertainen kuuntelija ja kyselijä. Menetelmänä käytetään keskustelua, jota tuen tarpeen vaatiessa erilaisilla havainnollistavilla välineillä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Ennen yrittäjäksi ryhtymistäni ole toiminut kasvatus - ja opetusalalla. Minulla on pitkä kokemus opetustyöstä ja opetuksen johtotehtävistä. Terapiatyötä olen tehnyt aktiivisesti jo yli viisi vuotta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 13 - vuotiaiden kanssa. Kiinnostuksenani ovat erilaiset elämän haasteet ja kriisit.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta