Etusivu / Löydä apua / Kalle Salminen

Kalle Salminen

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Turku,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kognitiivinen psykoterapeutti ja työskentelen pääsääntöisesti aikuisten kanssa. Työskentelin aiemmin 12 vuotta sairaanhoitajana ja työkokemukseni on kerääntynyt laaja-alaisesti lähinnä erikoissairaanhoidossa nuoriso- ja aikuispsykiatrialta. En voi ottaa uusia Kela-asiakkaita.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Pidän terapiassa tärkeänä turvallisen suhteen rakentumista, jossa tarkastellaan uteliaana niin menneisyyden kuin nykyhetken haasteita. Olen terapeuttina käytännönläheinen, rauhallinen ja lämmin. Annan mielelläni tilaa terapiakäynneillä, mutta uskon muutoksen mahdollistuvan parhaiten tasavertaisessa vuorovaikutuksessa. Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat skeematerapia ja tunnekeskeinen terapia.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapian alussa hahmotamme keskeiset ongelmat ja sovimme yhdessä sopivista tavoitteista. Nämä mahdollisesti myös tarkentuvat terapian edetessä, koska usein tietoisuus eri asioista lisääntyy. Tarkastelen mielelläni terapian alkuvaiheilla elämänhistoriaa, erilaisia kivuliaita tai tärkeitä tapahtumia ja mikäli mahdollista, näiden tapahtumien vaikutusta nykyhetkeen. Läpi terapian pyrin auttamaan asiakasta paremmin tunnistamaan tunteita ja ajatuksiaan, jonka myötä mahdollistuu myös uudenlaiset käyttäytymismallit. Käytän mielelläni terapiassa erilaisia altistusharjoitteita, mikäli ne sopivat sen hetkiseen tilanteeseen. Perinteisten kognitiivisten työtapojen lisäksi olen kiinnostunut kokemuksellisista ja skeematerapeuttisista menetelmistä. Käyntien välille voimme sopia erilaisista välitehtävistä, mutta terapia voi edetä hyvin myös ilman näitä.

Tarjoan apua
Persoonallisuushäiriöön Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta