Etusivu / Löydä apua / Kalervo Vastinesluoma

Kalervo Vastinesluoma

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Tampere, keskusta
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v Parit Perheet Ryhmät
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Toimin yksityisenä psykoterapeuttina sekä kelan palvelutuottajana; vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja harkinnanvarainen kuntoutus. Pääpaino on ratkaisukeskeisessä ja kognitiivisessa terapiassa johon liittyy mm. mindfulness sekä hypnoterapia. Toimitilani on yksityinen (yksiö keskustassa).
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Mindfulness Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Laaja koulutus, mielisairaanhoitaja, sis-kir ja psyk. sairaanhoitaja, psykoterapeutti, pitkä työkomeus, psykiatrian kentällä mm aikuispsykiatria, kriisityö, traumat , masennus, syömishäiriöt, ahdistuneisuus, pakko ja paniikkioireet ym. Pitkä elämänkokemus. Minussa on ulottuvuutta, kapasiteettiä ja toimin vahvasti asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan, johon liittyy tavoitteellisuus, struktuuri, erilaiset harjoitukset ja mahdollisten kotitehtävien purku. Keskustelussa on pääpaino ratkaisuissa, ajatusten ja tunteiden käsittelyssä. Terapiassa toimitaan asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä. Painotetaan voimavaroja, jotka löytyvät asiakkaassa itsessään ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin. Istuntoon liittyy mindfullness harjoituksia, metaforia ja hypnoosi harjoituksia

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin
Asiakaskuntani

Pääpaino masennuksessa, ahdistuneisuushäiriöissä, traumat, kriisiterapia, neuropsykiatriset ongelmat, syömishäiriöt, sairauskiriisit.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta