Etusivu / Löydä apua / Kalervo Vastinesluoma

Kalervo Vastinesluoma

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Ratkaisukeskeinen
Tampere, keskusta
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Ryhmät Perheet Parit Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja Viikonloppuaikoja
Toimin yksityisenä psykoterapeuttina sekä kelan palvelutuottajana; vaativa lääkinnällinen kuntoutus ja harkinnanvarainen kuntoutus. Pääpaino on ratkaisukeskeisessä ja kognitiivisessa terapiassa johon liittyy mm. mindfulness sekä hypnoterapia. Toimitilani on yksityinen (yksiö keskustassa).
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
  • Kognitiivinen
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat Mindfulness Seksuaaliterapeuttinen osaaminen Hypnoosi

Millainen terapeutti olen

Laaja koulutus, mielisairaanhoitaja, sis-kir ja psyk. sairaanhoitaja, psykoterapeutti, pitkä työkomeus, psykiatrian kentällä mm aikuispsykiatria, kriisityö, traumat , masennus, syömishäiriöt, ahdistuneisuus, pakko ja paniikkioireet ym. Pitkä elämänkokemus. Minussa on ulottuvuutta, kapasiteettiä ja toimin vahvasti asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä.

Mitä istunnoillani tehdään

Keskustellaan, johon liittyy tavoitteellisuus, struktuuri, erilaiset harjoitukset ja mahdollisten kotitehtävien purku. Keskustelussa on pääpaino ratkaisuissa, ajatusten ja tunteiden käsittelyssä. Terapiassa toimitaan asiakas edellä ja hänen viitekehyksessä. Painotetaan voimavaroja, jotka löytyvät asiakkaassa itsessään ennemmin tai myöhemmin, yleensä ennemmin. Istuntoon liittyy mindfullness harjoituksia, metaforia ja hypnoosi harjoituksia

Tarjoan apua
Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Työuupumukseen Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Asiakaskuntani

Pääpaino masennuksessa, ahdistuneisuushäiriöissä, traumat, kriisiterapia, neuropsykiatriset ongelmat, syömishäiriöt, sairauskiriisit.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta